Kokkeja kesäsesonkiin

Kokkeja kesäsesonkiin

CMB Ravintolat Oy -ravintolaryhmään kuuluu Lahden talousalueella ravintolat Santa Fé, Bar Loosister, Santa Fé Express, Malskin Bistro sekä lisäksi Lahden matkustajasatamassa laivat Kaunis Veera ja Ilona. Tarjoamme innostavan, laadukkaan ja iloisen työyhteisön monipuolisissa ravintoloissamme.

Haemme CMB Ravintoloiden eri toimipisteisiin Lahteen KOKKEJA kesäsesonkiin.

Kokkina työtehtäviisi kuuluvat kaikki keittiön työtehtävät esivalmisteluista annosten valmistukseen.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta ravintolakokin tehtävistä, niin a la carte- kuin buffetruoan valmistuksen parista. Keittiöalan koulutus on ehdottomasti eduksesi. Ensisijaisen tärkeää on aito motivaatio ja kiinnostus alaa kohtaan.

Työskentelyotteeltasi olet tehokas ja ripeä, kiire ja paine eivät saa sinua häkeltymään. Olet tiimipelaaja, mutta hallitset myös itsenäiset työtehtävät. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna.

Kesäsesongin työt alkavat toukokuussa ja kestävät arviolta syyskuulle saakka. Mahdollisesti töitä tarjolla jo aiemmin keväällä ja työssä on hyvät mahdollisuudet jatkaa kesäkauden päätyttyä myös kokoaikaisesti. 

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksesi ja kerro toiveesi niin työn keston kuin toimipisteen suhteen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Neea Päärilä, neea.paarila@go-on.fi, puh. 0440294444.

Hae työtä

Kokkeja kesäsesonkiin, Päijät-Häme Lahti

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 20.01.2023 – 28.02.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Marava TES/ neuvoteltavissa

Käsittelijä:

Neea Päärilä

HR-asiantuntija, SHL +358 44 029 4444

neea.paarila@go-on.fi