KOKIN KESÄTYÖ Kalajoen Hiekkasärkillä

KOKIN KESÄTYÖ Kalajoen Hiekkasärkillä

Kesäkaudeksi kokin työtä Kalajoen Hiekkasärkiltä?

Haemme asiakkaallemme KOKKEJA tulevaan kesäsesonkiin!

Kalajoen Hiekkasärkillä sijaitsee koko perheen SeikkailuGolf, jossa on 18 jännittävää merihenkistä
golf-rataa. Pelejä voi seurata viihtyisän ravintola Kompassin suurelta terassilta. Terassiravintola Kompassissa on kesäkuukausina tarjolla herkullinen TexMex-buffet ja pienempään nälkään muita ruokavaihtoehtoja sekä juomia. Terassiravintolassa A-oikeudet.

 

Kokin työtehtäviin ravintola Kompassissa, et tarvitse kokemusta Á la carten puolelta vaan riittää, että sinulla on alan koulutus sekä työkokemusta keittiön puolella toimimisesta. TexMex-buffetin ylläpitäminen pitää sisällään paljon valmistelevaa ja ylläpitävää työtä. Tilauksesta valmistetaan asiakkaille lisäksi pienempiä korimallin ruoka-annoksia.

Kokilta odotetaan asiakaspalvelutaitojen lisäksi, yhteistyökykyä sekä oma-aloitteisuutta vastaamaan itsenäisesti keittiönpuolen asioista ja siisteydestä. Työ on toisinaan hektistä, joten sinulla tulee olla hyvä paineensietokyky, jotta asiat rullaavat kiireestä huolimatta moitteettomasti.

Tutustu työtehtävään lisää tästä!

Työt alkavat kesäkuun alussa ja voivat kestävää elokuun loppuun.
Terassiravintola Kompassi on avoinna kesällä klo 11-23.

 

Mikäli kokin työt kesällä sopisivat juuri sinulle niin jätä pian hakemuksesi, jossa kerrot myös aikaisemmasta keittiöpuolen osaamisesta. Mikäli tarvitset majoitusta, kerrothan myös siitä.

 

Lisätietoja antaa,

Go On Kalajoki
Karoliina Röyttä
0400 380 036
karoliina.roytta@go-on.fi

Hae työtä

KOKIN KESÄTYÖ Kalajoen Hiekkasärkillä, Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa Kannus, Kokkola, Kalajoki, Oulainen, Oulu, Pyhäjoki, Raahe, Ylivieska

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 16.12.2022 16:05 – 28.02.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Neuvoteltavissa

Käsittelijä:

Karoliina Röyttä

HR-asiantuntija +358 400 380 036

karoliina.roytta@go-on.fi