Kojeistoasentaja Harju Elekter Oy:lle

Kojeistoasentaja Harju Elekter Oy:lle

Etsimme Harju Elekter Oy:lle Ulvilaan kytkentätaitoista kojeistoasentajaa

Harju Elekter Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatio-tekniikan rakentajista sekä sähkönjakelu sektorin toimittajista. Ulvilassa, Keravalla ja Kurikassa työskentelee lähes 130 henkilöä.

Harju Elekter Oy on osa pörssiyhtiö AS Harju Elekteriä. Koko konsernissa työskentelee noin 800 alan ammattilaista www.harjuelekter.fi

Tuemme asiakkaittemme menestystä, täytämme lupauksemme ja panostamme pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Työskentelemme sekä sopimusvalmistusperiaatteella että projektiluonteisesti. Palvelumme kattaa asiakkaan haluaman laajuuden, esisuunnittelusta – huoltoon.

Haemme nyt Harju Elekter Oy:lle kytkentätaitoista KOJEISTOASENTAJAA

Toivomme sinulta sähköalan perustutkintoa. Tulet toimimaan tuotannossa ja työhösi kuuluu itsenäinen työskentely kojeistoasentajana, joten sinun tulee osata sähköpiirustuksia.

– Työ alkaa heti sopivan löydyttyä
– Palkkaus teknologia tes mukaan.

Edellytykset hakijalle:
– Sähkö/automaatioalan perustutkinto
– Piirustusten lukutaito

Eduksi katsotaan:
– Aiempi kokemus kytkentätöistä

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Go On Pori, pori@go-on.fi tai p. 044-9802826 (arkisin klo 9-16)

//Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Löydä oma Go On tiimisi: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.//

Hae työtä

Kojeistoasentaja Harju Elekter Oy:lle, Satakunta Ulvila

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 03.06.2021 08:00 – 20.06.2021 15:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Teknologia tes

Käsittelijä:

Minttu Porri

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 44 980 2042

minttu.porri@go-on.fi