Klinikkaeläinhoitaja

Klinikkaeläinhoitaja

Eläinklinikka Siili (www.siili.vet) on pieni, mutta hyvin varusteltu ketjuihin kuulumaton pieneläinvastaanotto Kouvolassa. Klinikalla hoidetaan peruspotilaiden lisäksi myös vaativampia sisätautipotilaita sekä akupunktiota tai hammashoitoja (mukaan lukien kirurgiset hampaiden poistot) tarvitsevia potilaita.

Etsimme Siilin tiimiin tutkinnon suorittanutta

KLINIKKAELÄINHOITAJAA

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Töitä on tarjolla 4-5 päivänä viikossa aamu- ja iltavuoroja (vähintään 27 tuntia viikossa). Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Olet etsimämme tekijä, jos sinulla on klinikka- tai pieneläinhoitajan koulutus, mielellään jo jonkin verran käytännön kokemusta klinikkatyöstä pieneläinten kanssa, luonnollinen ote asiakaspalveluun sekä halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Et pelkää tarttua toimeen ja nautit toimiessasi osana tiimiä. Eduksi lasketaan aiempi kokemus KliniQ-potilasohjelmistosta ja Idexx-laboratoriolaitteista sekä erityisruokavalioiden ja lisäravinteiden tuntemus. Oppisopimuspaikkaa meillä ei ole tarjolla.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, vähintään suositusten mukaisen tuntipalkan, monipuolisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä, mahdollisuuden osallistua jatkokoulutuksiin sekä Siilin ja Go Onin tarjoamia henkilöstöetuja. Osaavan henkilön työsuhteen muuttaminen kokoaikaiseksi myöhemmin on mahdollista.

Eläinklinikka Siili on savuton työpaikka.

Jos uskot olevasi juuri oikea henkilö tehtävään, laita hakemuksesi tulemaan 30.1.2022 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onilla Tanja Ahokas, p. 044 7238 475, tanja.ahokas@go-on.fi.

Tervetuloa Kouvolaan! Tarvittaessa voimme auttaa myös asunnon hankinnassa ja/tai puolisosi työllistymisessä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi .

Hae työtä

Klinikkaeläinhoitaja, Kymenlaakso Kouvola

Työsuhteen muoto: Vakituinen Osa-aikainen

Hakuaika: 09.11.2021 – 30.01.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Tanja Ahokas

HR-asiantuntija +358 44 723 8475

tanja.ahokas@go-on.fi