Klinikkaeläinhoitaja

Klinikkaeläinhoitaja

Eläinklinikka Siili (www.siili.vet) on pieni, mutta hyvin varusteltu, ketjuihin kuulumaton pieneläinvastaanotto Kouvolassa. Klinikalla hoidetaan peruspotilaiden lisäksi myös vaativampia sisätautipotilaita sekä akupunktiota tai hammashoitoja (mukaan lukien kirurgiset hampaiden poistot) tarvitsevia potilaita.

Etsimme nyt Siilin tiimiin tutkinnon suorittanutta

KLINIKKAELÄINHOITAJAA

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme tekijä, jos sinulla on klinikka- tai pieneläinhoitajan koulutus, mielellään jo jonkin verran käytännön kokemusta klinikkatyöstä pieneläinten kanssa, luonnollinen ote asiakaspalveluun sekä halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Et pelkää tarttua toimeen ja nautit toimiessasi osana tiimiä. Eduksi lasketaan aiempi kokemus KliniQ-potilasohjelmistosta ja Idexx-laboratoriolaitteista sekä erityisruokavalioiden ja lisäravinteiden tuntemus. Tehtävään ei ole mahdollista työllistyä oppisopimuksen kautta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, vähintään suositusten mukaisen tuntipalkan, monipuolisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä, mahdollisuuden osallistua jatkokoulutuksiin sekä Siilin ja Go Onin tarjoamia henkilöstöetuja. Töitä on tarjolla 4-5 päivää (vähint. 27 h/vko) viikossa ja töitä tehdään päivästä riippuen joko aamu- tai iltavuorossa.

Eläinklinikka Siili on savuton työpaikka.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi juuri oikea henkilö tehtävään, laita hakemuksesi tulemaan 20.10. mennessä osoitteessa www.go-on.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onilla Johanna Ahtiainen, p. 040 5858527, johanna.ahtiainen@go-on.fi.

Hae työtä

Klinikkaeläinhoitaja, Kymenlaakso Kouvola

Työsuhteen muoto: Vakituinen Osa-aikainen

Hakuaika: 04.10.2021 – 31.10.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Johanna Ahtiainen

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 40 585 8527

johanna.ahtiainen@go-on.fi