Kirvesmies

Kirvesmies

Rakennustoimisto Eero Reijonen Oy on tunnettu vuodesta 1984 lähtien vastuullisena ja laadukkaana maakunnan rakentajana. Oman perustajaurakoinnin lisäksi he ovat toteuttaneet lukuisia tunnettuja teollisuus-, liike- ja julkisenrakentamisen uudis- ja saneerauskohteita Pohjois-Karjalan ja Savon alueella.

Haemme asiakkaallemme Rakennustoimisto Eero Reijoselle KIRVESMIEHIÄ (2KPL) Joensuuhun ja Liperiin.

Työssä pääset tekemään kaikkia kirvesmiehen töitä. Työkohteiden joukossa on sekä uudisrakentamista että remontointia ja työtä tehdään sekä sisätiloissa että ulkona.

Odotamme sinulta rakennusalan työkokemusta sekä työkalujen vahvaa hallintaa. Odotamme sinulta myös työturvallisuuskorttia sekä ahkeraa ja työtä pelkäämätöntä asennetta työtä kohtaan. Työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa sekä ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ on kokoaikaista, ma-pe klo 7-15.30. Palkkauksessa noudatamme rakennusalan työehtosopimusta, kokemus huomioidaan. Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan Go On Joensuun kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kesto määräytyy asiakkaamme tarpeen mukaan. Alustava arvio töiden kestolle on noin 2kk.

Tarjoamme sinulle alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Työntekijöillämme on käytössä Go Onin henkilöstöetuohjelma, jossa on noin 70 rahanarvoista etua ja alennusta koko perheelle. Verkkoportaalissa on tarjolla tuotteita ja palveluja laidasta laitaan useilta yrityksiltä. Valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin ja autoiluun liittyviä etuja. Kuukausittain on myös vaihtuvia kampanjoita ja erilaisia arvontoja. Voit helposti ladata Henkilöstöetuohjelman mobiililaitteesi etusivulle.

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- Koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), helka.kurittu@go-on.fi.

Hae työtä

Kirvesmies, Pohjois-Karjala Joensuu, Liperi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 16.04.2021 – 18.05.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES, kokemus huomioidaan

Käsittelijä:

Helka Kurittu

HR-koordinaattori +358 50 378 6785

helka.kurittu@go-on.fi