Kirjanpitäjä / taloushallinnon osaaja

Kirjanpitäjä / taloushallinnon osaaja

Isännöinti Ilkka Saarisella työskentelee 31 kiinteistöalan osaajaa, jotka tarjoavat kattavasti hallinnollisen ja teknisen isännöinnin sekä taloushallinnon palveluja. Yritys erottuu valtavirrasta myös paikallisuudella ja omistajavetoisuudella. Ketjuihin kuulumattomuus pitää toiminnan notkeana ja antaa valmiudet reagoida asiakastarpeisiin nopeasti. Lue lisää www.iisoy.fi

 

Etsimme nyt KIRJANPITÄJÄÄ / TALOUSHALLINNON OSAAJAA

Kirjanpitäjän työnkuvaan kuuluu asunto-osakeyhtiöiden taloushallinnon monipuoliset tehtävät. Vastaat itsenäisesti nimettyjen asiakkuuksien kirjanpidoista, reskontrien hoidosta, veroilmoituksista ja osaamisesi mukaan myös tilinpäätöksien laatimisesta. Tehtävääsi kuuluu myös lainaosuuslaskelmien laatiminen sekä asiakasyhtiöiden hallituksien jäsenten kokouspalkkioiden laskeminen.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta
  • muutaman vuoden kokemusta kirjanpidon tehtävistä
  • tarkkaa, itsenäistä ja työhön tarttuvaa otetta
  • tilinpäätösosaaminen sekä Domus-isännöintiohjelman tuntemus katsotaan eduksi

 

Tarjoamme sinulle:

Kirjanpitäjän tehtävä isännöintitoimistossa on monipuolinen ja myös etätyö on osittain mahdollista. Tukea ja apua saat aina toimiston kirjanpitotiimiltä. Yrityksessä on hyvä henki, tekemisen meininkiä ja tutkitusti osaava ja ammattitaitoinen, sitoutunut henkilöstö. Työyhteisössä on kuunteleva ja tasa-arvoinen toimintakulttuuri.

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian mutta viimeistään 23.5.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Yhtiöiden Kati Kulin, puh. +358 40 7160 379.

Hae työtä

Kirjanpitäjä / taloushallinnon osaaja, Pirkanmaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 06.05.2022 – 23.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Kati Kulin

henkilöstöjohtaja +358 40 716 0379

kati.kulin@go-on.fi