Kirjanpitäjä

Kirjanpitäjä

Etsimme asiakkaallemme tilinpäätöstaitoista

 

KIRJANPITÄJÄÄ.

 

Haemme osaavaa ja tarkkaa tekijää, jolle on kertynyt muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Hakijoilta toivomme itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä hyvää stressinsietokykyä. Asiakkaallamme on käytössä Visma Intime -ohjelmisto, jonka hallitseminen katsotaan isoksi eduksi mutta ei ole välttämätöntä. Ohjelmistojen tuntemista tärkeämpää on tilinpäätösosaamisesi.

 

Etsimme ensisijaisesti kirjanpitäjää, mutta jos sinulla on lisäksi kokemusta palkanlaskijan tehtävistä voit työskennellä palkanlaskennan tukena ja tehdä mahdollisesti myös tuurausta.

 

Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena ja kesto 6kk, mutta on mahdollista rekrytoitua asiakkaamme kirjoille määräajan jälkeen. Asiakkaamme toimistot sekä työt sijaitsevat Lappeenrannassa sekä Imatralla, mutta työtä voi sovittaessa tehdä täysin etänä mistä päin Suomea tahansa.

 

Tarjoamme:

  • Alanmukaisen palkkauksen
  • Mielenkiintoisen ja haastavan työn
  • Mukavan työyhteisön

 

Oletko etsimämme kirjanpidon ammattilainen? Älä viivyttele hakemuksen lähettämisessä!

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappeenrannan HR-asiantuntija Antti Saira, puh. +358 44 585 9162 antti.saira@go-on.fi.

Hae työtä

Kirjanpitäjä, Etelä-Karjala Imatra, Lappeenranta

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 30.04.2021 – 16.05.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Antti Saira

HR-asiantuntija, SHL +358 44 585 9162

antti.saira@go-on.fi