Kirjanpitäjä

Kirjanpitäjä

Raahen Tili on vuonna 1974 perustettu Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joka on alueensa markkinajohtaja. Neljän vuosikymmenen kokemus näkyy tinkimättömänä laatuna ja vahvana asiantuntemuksena asiakkaillemme.

Etsimme asiakkaallemme Raahen Tilille tilinpäätöstaitoista KIRJANPITÄJÄÄ osaksi kasvavaa ja kehittyvää ammattilaisten tiimiä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta kirjanpitotehtävistä ja ajantasaista tietämystä eri alojen ja yritysmuotojen kirjanpidosta. Sinulla on alalle soveltuva koulutus ja halu kehittää osaamistasi edelleen. Olet rohkeasti toimeen tarttuva ammattilainen, jolla riittää hymyä ja huumoria kiireenkin keskellä.

Olisiko tässä sinun seuraava askeleesi kohti uusia kirjanpidon haasteita? Jätä hakemuksesi linkin kautta ja kerro tarkemmin, millaista osaamista kirjanpidosta sinulta jo löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

Kirjanpitäjä, Go On , Pohjois-Pohjanmaa Kalajoki, Oulainen, Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 15.09.2020 – 02.10.2020 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi