Kiinteistövälittäjä,Kiinteistövälitys LKV Saaga Oy

Kiinteistövälittäjä,Kiinteistövälitys LKV Saaga Oy

Kiinteistönvälitys LKV Saaga Oy, on Kuusamossa ja Rukalla jo 30 vuoden ajan vahvalla ammattitaidolla palvellut asiakkaita niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Saagan henkilöstö on suuresti arvostettu juuri asiantuntijuudestaan ja palveluhenkisyydestään asiakkaidensa parissa.

Yrityksen ystävällinen asiantuntijatiimi etsiikin nyt kiinteistövälityksen ammattilaista iloiseen joukkoonsa. Nyt sinulla on mahdollisuus yhdistää työ ja vapaa-aika upeassa Kuusamon luonnossa, siellä missä voit kokea vielä neljä selkeää vuodenaikaa.

Saagalaiset ovat alansa asiantuntijoita, motivoituneita sekä helposti lähestyttäviä asiakaspalvelijoita, mistä yritys haluaa pitää kiinni jatkossakin. He toimivat tiiminä ja ovat tavoitettavissa asiakkaille joustavin ajoin. Käytännössä olet asiakkaille kiinteistövälityksen asiantuntija, esittelet myyntikohteita, keskustelet heidän kanssaan sähköisesti ja puhelimitse sekä koordinoit ja pidät heidät ajan tasalla, missä myyntiprosessissa mennään. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat muut kiinteistönvälitystoimintaan liittyvät tehtävät.

Odotamme sinulta
• Kokemusta kiinteistövälitysalalta
• Menestyksellisiä myyntitaitoja
• Vahvaa asiakaspalveluasennetta ja nautit asiakaskohtaamisista
• LKV-pätevyyttä, KiAT-tutkinto katsotaan eduksi
• Organisointi- ja aikataulutuskykyä
• Suomen- ja englanninkielentaitoa

Tarjoamme
• Kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
• Kilpailukykyisen kuukausipalkan etuineen
• Ystävällisen ja auttavan tiimin tueksi

Saagalaisilla on kilpailukykyinen kuukausipalkka, mukavat edut sekä hyvät mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammatillista osaamista.

Laitathan hakemuksen heti, nyt on kiire, kauppa käy!

Olemme kiinnostuneet kuulemaan ja näkemään millainen ammattitaito sinulla on ja mitkä ovat toiveet ja tavoitteesi. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae työtä

Kiinteistövälittäjä,Kiinteistövälitys LKV Saaga Oy, Go On , Pohjois-Pohjanmaa Kuusamo

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 16.06.2020 – 30.09.2020 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-asiantuntija +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi