Kiinteistönvälittäjä

Kiinteistönvälittäjä / Kiinteistönvälitys Enberg Oy LKV

Kiinteistönvälitys Enberg Oy LKV on toiminut vuodesta 1993 Jyväskylän keskustassa. Välitämme Jyväskylässä sekä lähikunnissa sijaitsevia asuinhuoneistoja, omakotitaloja, tontteja sekä vapaa-ajanasuntoja. Laadimme myös eri tarkoituksiin arviokirjoja.

Yrityksen toimintaa ohjaavat lait ja asetukset. Olemme lisäksi sitoutuneet noudattamaan liiton moraalisääntöjä sekä Kiinteistöalan Keskusliitto ry:n laki- ja lausuntovaliokunnan 10.10.2018 antamaa ohjetta hyvästä välitystavasta.

Etsimme nyt Kiinteistönvälitys Enberg Oy:lle KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

Odotamme sinulta halua panostaa asiakassuhteiden hoitamiseen ja niiden pitkäjänteiseen kehittämiseen. Odotamme sinulta myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja, ahkeraa työotetta sekä LKV-pätevyyttä.

Kiinteistönvälitys Enberg Oy tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään menestyksekkäässä yrityksessä kiinteistövälitysalan näköalapaikalla! Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus, kattava perehdytys sekä tiimin tuki aina kun sitä tarvitset. Työssä menestyminen ja siihen sitoutuminen avaavat mahdollisuuden myös yrityksen osakkuuteen.

Jos sinulta löytyy tahtoa menestyä ja olet etsimämme rohkea persoona, jätä hakemustietosi Go Onin nettisivujen kautta mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 27.10.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-koordinaattori Emmi Leppänen, 044 334 6292 / emmi.leppanen@go-on.fi

Hae työtä

Kiinteistönvälittäjä, Go On Jyväskylä, Keski-Suomi, Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 10.10.2019 – 27.10.2019

Vaadittu työkokemus: 1-3 v

Palkkaus: Sopimuksen mukaan