Kiinteistönhoitaja

Kiinteistönhoitaja

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka tarjoaa kaikki ison toimijan palvelut, resurssit ja toimitusvarmuuden vaivattomasti ja luotettavasti. Pienet paikalliset yksiköt palvelevat asiakkaidemme lähellä, heidän tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme-tekemisen meininki. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 260 M€ ja se toimii noin 2900:n Kotikatulaisen voimin.

Oletko reipas, ahkera ja toimeen tarttuva henkilö töitä vailla? Kiinnostaisiko vakituinen työsuhde vakaavaraisessa yrityksessä? Mahtava juttu, lue lisää!

Etsimme nyt Kotikatu Oy:lle

KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen, Helsingin Jätkäsaaren alueelle.

Työajat ovat maanantaista perjantaihin klo 7–15, mutta tilanteen tullessa päälle, olet valmis joustamaan.

Työkuvaasi kuuluvat monipuolisesti erilaiset kiinteistönhoidon tehtävät, kuten korjaus-, huolto- ja asennustyöt. Työnkuvaan kuuluu myös esimerkiksi lumitöitä sekä liputuksia.

Odotamme sinulta

Työ on luonteeltaan itsenäistä, joten toivomme sinulta oma-aloitteista työskentelyotetta ja organisointikykyä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme sinulta joko työn tai opintojen kautta saatua LVI- osaamista sekä teknisten järjestelmien, kuten rakennusautomaation tuntemusta/ymmärrystä. Huippuosaaja sinun ei tarvitse olla, koska tehtävään saat perehdytyksen. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä Kotikadun henkilöstöedut. Saat tueksesi ammattitaitoiset kollegat ja mukavan esihenkilön. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työssäsi ja halutessasi voit suorittaa vaikkapa kiinteistönhoitajan tutkinnon työsi ohella, oppisopimuksella. Palkkaus on sopimuksen mukainen aiemmasta osaamisestasi riippuen, palkkatoiveet otetaan vastaan. Lisät ja työsuhteen muut ehdot ovat kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaiset.

Kiinnostuitko? 

Jos nappasi, lähetäthän meille hakemuksesi alla olevasta linkistä mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten älä suotta odottele. Lisätietoja tarvittaessa antaa Marianne Manninen p. 050 574 7205 arkisin klo 9-16 välillä. Go On Helsinki toimii tässä rekrytoinnissa Kotikatu Oy:n kumppanina ja työllistyt suoraan Kotikatu Oy:n omaan organisaatioon.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Kiinteistönhoitaja, Uusimaa Espoo, Helsinki, Vantaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 28.11.2021 – 05.12.2021

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Marianne Manninen

HR-asiantuntija +358 50 574 7205

marianne.manninen@go-on.fi