Kiertotaloustyöntekijä (kesätyö/kausityö)

Kiertotaloustyöntekijä (kesätyö/kausityö)

Metsäsairila Oy on Mikkelin kaupungin omistama jätehuoltoyhtiö. Yhtiön perustehtävä on lakisääteisten jätehuoltopalveluiden järjestäminen ja kehittäminen. Metsäsairila myös ylläpitää lajittelu- ja kierrätyskeskusta sekä pienjäteasemia ja vastaa toimialueensa hyötyjätteiden kierrätyksestä sekä vaarallisten jätteiden jätehuollosta. Lisäksi Metsäsairila ylläpitää ja kehittää haja-asutusalueen jätepisteverkostoa, kehittää toimialueensa jätehuoltoa sekä vastaa jäteneuvonnasta ja tiedotuksesta. Yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä 21 henkilöä.

Haemme asiakkaallemme Metsäsairila Oy:lle asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita
kiertotaloustyöntekijöitä (3 paikkaa, kesätyö/kausityö)

Lajittelu- ja kierrätyskeskuksella työskentely on monipuolista työtä, joka sisältää asiakaspalvelua, kuormien vastaanottoa, tarkistusta, lajittelua ja hinnoittelua.

Odotamme sinulta aktiivista ja reipasta työotetta sekä iloista ja hymyilevää asiakaspalveluasennetta. Olethan lisäksi rehti ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka noudattaa ohjeita ja toimintaperiaatteita.

Kyseessä on määräaikainen kausityö, joka alkaa kevään aikana ja kestää syksyyn. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Avainta ry:n työehtosopimusta.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai Anna Orava puh. 044 585 9886.

Laita hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta 31.1.2021 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa!

Hae työtä

Kiertotaloustyöntekijä (kesätyö/kausityö), Go On , Etelä-Savo Mikkeli

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 14.01.2021 – 31.01.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Avainta ry tes

Käsittelijä:

Juuso Kangaskorpi

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 40 585 9885

juuso.kangaskorpi@go-on.fi