Kierrätysneuvoja, Vestia Oy

Kierrätysneuvoja, Vestia Oy

Oletko hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot omaava ja helposti lähestyttävä? Innostut kierrätyksestä ja kestävästä kehityksestä? Jos tunnistat näistä kuvauksista ominaisuuksiasi, voisit olla etsimämme KIERRÄTYSNEUVOJA!

”Vestia Oy hoitaa kotitalouksien jätehuollon Pohjois-Pohjanmaalla 16 kunnan alueella Siika-, Pyhä-, Kala- ja Lestinjokilaaksoissa. Vestia hoitaa jätehuollon järjestämisen käytännön tehtävät, kuten erilaisten jätteiden vastaanoton, käsittelyn ja hyödyntämisen sekä ohjaamisen hyötykäyttöön. Vestia hoitaa jätekuljetusten järjestämisen sekä kierrätysneuvonnan. www.vestia.fi, FB: Vestia Oy, IG:vestiaoy”

Nykyisen kierrätysneuvojamme siirtyessä talossa uusiin tehtäviin, haemme meille Vestia Oy:lle
kierrätysneuvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kierrätysneuvojana tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluvat kierrätysneuvonnan toiminnan suunnittelu, budjetointi ja toteutus, aineistojen tuottaminen sekä kierrätysneuvontatilaisuuksien järjestäminen kouluille ja yhteisöille. Tehtävässä olet osa kierrätysneuvonta-viestintätiimiä. Lähiesihenkilönäsi toimii henkilöstö- ja viestintäpäällikkö.

Koska kierrätysneuvonnan kohderyhmät ovat hyvin monipuoliset (yhteisöt, päiväkoti- ja kouluryhmät, yritykset, kuluttajat ym.) odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, vastuullisuutta ja sosiaalista varmuutta sekä aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta. Sinulla tulee olla myös selkeä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito (suomi). Tehtävän suorittamisen kannalta myös B ajokortti on välttämätön.

Aiempaa kokemusta emme kierrätysneuvonnasta edellytä, mutta tehtävässä menestymisessä auttaa esim. ympäristöalan ammattitutkinto, tai luonto- ja ympäristöalan perustutkinto. Myös kokemus neuvonta- ja opetustehtävistä, ympäristökasvatustehtävistä tai osaaminen jätehuoltoalalta on tehtävän suorittamisessa eduksi. Mikäli kuitenkin aiemman urasi olet tehnyt toisaalla, mutta koet silti olevasi soveltuva tehtävään työn sisällön ja henkilökohtaisten ominaisuuksiesi perustella jatka vain lukemista ja mieti, tarttuisitko tilaisuuteen?

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan kokopäivätyön. Pääsääntöisesti työaika on toimistotyöaika, mutta työtehtävien edellyttäessä satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä. Toimistosi sijaitsee Vestian pääpaikalla Ylivieskassa. Työskentelyalueena on Vestian toimialue Siika-, Pyhä, Kala- ja Lestijokilaaksoissa. Tehtävässä noudatetaan AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaista kuukausipalkkaa. Meillä Vestiassa huolehditaan hyvin työntekijöistä. Takaamme aloittaville työntekijöille riittävän perehdytyksen työsuhteen alkaessa. Meille on tärkeää myös huolehtia työntekijöidemme työhyvinvoinnista koko työsuhteen elinkaaren ajan ja ylläpidämme hyvinvointia säännöllisesti.

Rekrytoinnista vastaa Go On:lta Iris Huttula. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemus Go On:n järjestelmään ansioluetteloineen 7.12.2022 mennessä. Tehtävä täytetään suorarekrytointina (työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi).

Mahdollisia lisäkysymyksiä voit esittää:
Iris Huttula, 040 187 0854, Go On, asiakkuuspäällikkö, rekrytoinneista vastaava tai
Mervi Väisänen, 044749 39 48, Vestia Oy, henkilöstö- ja viestintäpäällikkö 24.11.2022 klo 14–15,
29.11.2022 klo 8–9 tai klo 15–16.

Hae työtä

Kierrätysneuvoja, Vestia Oy, Pohjois-Pohjanmaa Alavieska, Haapavesi, Nivala, Oulainen, Sievi, Ylivieska

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 18.11.2022 – 07.12.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Avainta ry, kk-palkka

Käsittelijä:

Iris Huttula

asiakkuuspäällikkö, rekrytoinneista vastaava, SHL +358 40 187 0854

iris.huttula@go-on.fi