Kesätyöntekijäksi Logmoren tuotantoon

Kesätyöntekijäksi Logmoren tuotantoon

Logmore tekee maailmasta älykkäämmän, yksi mittaus kerrallaan. Selkeällä, nopealla ja turvallisella tiedonkeruujärjestelmällään Logmore auttaa yrityksiä vähentämään esimerkiksi ruoka-, kemikaali- ja lääkehävikkiä varmistaen tiedon saatavuuden kaikille tilausketjun osapuolille. Lisätietoja yrityksestä ja tuotteesta löydät osoitteesta: https://www.logmore.com/

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Logmorelle KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KOKOONPANON TYÖTEHTÄVIIN Jyväskylän Seppälään. Kesätyöaika yrityksessä sijoittuu ajalle kesäkuu-elokuu ja työtä on tarjota viikoittain 20-37,5h/vko.

Työnkuvaan kuuluu pienelektroniikkatuotteen kokoonpanoon liittyvät työvaiheet. Tehtäviin kuuluu esim. juotostyöt, komponenttien esivalmistelut, lopputuotteen testausta/laitteen konfigurointia tietokoneella, laadunvalvontaa sekä tuotteen pakkaamiseen ja lähettämiseen liittyviä tehtäviä. Työtehtävät vaativat sorminäppäryyttä, tietokoneella työskentelyä, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä pitkäjänteisyyttä toistuviin työvaiheisiin.

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa. Toivomme hakijoilta joustavuutta ja valmiutta työllistyä mahdollisesti hyvinkin lyhyellä varoitusajalla.

Oletko etsimämme joustava ja näppärä tekijä? Pääset jättämään hakemuksesi tehtävään GoOn:n nettisivujen kautta. Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-päällikkö Emmi Leppänen numerosta 044 334 6292 tai sähköpostitse emmi.leppanen@go-on.fi.

Hae työtä

Kesätyöntekijäksi Logmoren tuotantoon, Keski-Suomi Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen osa-aikainen

Hakuaika: 13.05.2022 – 29.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: 11,47€/h (tes)

Käsittelijä:

Emmi Leppänen

HR-päällikkö, SHL +358 44 334 6292

emmi.leppanen@go-on.fi