Kesätyöntekijäksi Kalavapriikki Oy:lle!

Kesätyöntekijäksi Kalavapriikki Oy:lle!

Kalaonni on parasta, mitä me Kalavapriikilla Kuopiossa tiedämme: armottoman laadukasta kotimaista kalaruokaa urbaaniin elämäntyyliin sopivassa, helposti lähestyttävässä muodossa. Loimme tuoteperheen ajatellen kaltaisiamme, nautinnonhakuisia mutta kiireisiä betonimeren markettikalastajia. Meitä kaikkia, jotka haluamme varmuudella lautasillemme puhtaita ja vastuullisesti tuotettuja makuelämyksiä.

Etsimme nyt tuotannon kasvaessa asiakkaallemme Kalavapriikki Oy:lle kahta reipasta kesätyöntekijää Kuopion tehtaalle!

Tuotantotyöntekijänä Kalavapriikilla työskentelet monipuolisissa työtehtävissä kalatuotteiden parissa. Työnkuvaasi kuuluu mm. kalanjalostukseen liittyviä työtehtäviä sekä pakkausta ja varastointia. Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvät tiimityöskentelytaidot sekä hyvä fyysinen kunto. Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen, joten aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä -tärkeintä on reipas asenne työntekoon ja halu oppia uutta!

 

Toivomme hakijalta:

– Hyviä tiimityöskentelytaitoja

– Valmiutta fyysiseen työhön

– Joustavuutta työaikojen suhteen

 

Katsomme eduksi hakijalle:

– Aiempi kokemus tuotanto/elintarviketyöstä

– Hygieniapassi (voi suorittaa myös Go On:in kautta)

– Oma auton käyttömahdollisuus aikaisten aamuvuorojen takia

 

Tarjoamme sinulle:

– Mukavat työkaverit ja työyhteisön tuen

– Kokoaikaisen päivätyön

– Ruokailuedun

 

Työ on tällä hetkellä pääasiassa arkisin tapahtuvaa päivätyötä (työvuorot sijoittuvat n. klo 05.30-15 välille), mutta mahdollisesti kiireaikaan ajoittain lyhyempiä lauantaivuoroja. Työt alkavat kesäkuussa 2022 jatkuen ainakin elokuun loppuun saakka (jatko myös mahdollinen). Palkkauksessa noudatamme Kaupan alan työehtosopimusta (11,73 euroa/h – 13,34 euroa/h kokemuksesta riippuen + 7% olosuhdelisä/h viileässä työskentelystä). Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi työpaikan sijainnin (Kylmämäki) sekä aikaisten aamuvuorojen vuoksi.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Hakijoiden haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-asiantuntija Maija Kallio numerosta 0405603013 (ma-pe 8-16) / maija.kallio@go-on.fi TAI HR-koordinaattori Juulia Pulkkinen, 0401757224 (ma-pe 8-16) / juulia.pulkkinen@go-on.fi.

Hae työtä

Kesätyöntekijäksi Kalavapriikki Oy:lle!, Pohjois-Savo Kuopio

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 11.05.2022 08:00 – 31.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus:

Käsittelijä:

Maija Kallio

HR-asiantuntija, SHL +358 40 560 3013

maija.kallio@go-on.fi