Myyjä

Kesätyöntekijä Nokian Citymarkettiin

K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää, joka uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan.

Haemme asiakkaallemme Nokian K-Citymarketille rivakkaotteista ja iloisella asenteella varustettua MYYJÄÄ hedelmä- ja vihannesosastolle kesätöihin määräaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen. Töitä on tarjolla noin 10-30 tuntia viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun alussa ja jatkuvat arviolta elokuun loppuun. Työssä mahdollisuus jatkaa myös syksyllä esim. viikonloppupainotteisesti.

Edellytämme hakijoilta:
– Iloista asiakaspalveluasennetta
– Positiivista ja reipasta mieltä
– Suomen kielen osaamista

Citymarketissa työskennellään reippaassa tahdissa, rennossa ja hauskassa porukassa. Citymarket tarjoaa työntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia. Kaupassa opit asiakaspalvelutaitoja ja kehittämään vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla.

Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen +358 44 2414618 (arkipäivisin klo 8-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi

Hae työtä

Myyjä, Go On , Pirkanmaa, Nokia

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika:

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: Kaupan tes

Käsittelijä:

Iida Makkonen

HR-asiantuntija +358 44 2414 618

iida.makkonen@go-on.fi