Kesätyöntekijä, Henkilöstöravintola Helge

Kesätyöntekijä, Henkilöstöravintola Helge

Henkilöstöravintola Helge on SSAB Raahen tehdasalueella sijaitseva tehtaan henkilöstöjärjestöjen omistama ravintola, joka tuottaa ruokapalveluita henkilöstölle, alihankkijoille ja tehdasalueella vieraileville. Kaikki ruoka valmistetaan pääosin itse kotimaisista ja mahdollisimman lähellä tuotetuista raaka-aineista. Ravintolassa työskentelee vakituisesti noin 30 henkilöä.

Helge on paitsi Raahen, myös koko Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen ravintola-alan toimija kokoluokaltaan ja työtehtävien kirjoltaan. Helgessä asioi keskimäärin noin 1400 asiakasta päivässä. Kaikki ravintolan toiminnot hoidetaan itse oman henkilökunnan voimin ruuanlaitosta leivontaan ja kokoustarjoiluihin, ja asiakaspalvelusta varastonhallintaan ja siivoukseen.

Koko kesän mittainen makoisa seikkailu ravintolatyön vaihtelevassa ja vauhdikkaassa maailmassa odottaa ehkä juuri sinua, joten hae mukaan!

Haemme suorarekrytointina asiakkaallemme Henkilöstöravintola Helgelle KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin ravintolan työtehtäviin.

Työtehtäväsi määrittyvät osaamisesi ja aiemman kokemuksesi mukaan. Mahdollisuuksia on valtavasti, sillä erilaisia työpisteitä Helgessä on yli 20.

Helgessä kesätyöntekijät pääsevät tekemään esimerkiksi:

  • Työtehtäviä salin puolella, kuten tarjoilua ja kassatyöskentelyä
  • Varaston ja tilausten hallintaa
  • Siivousta, astiahuoltoa ja muita avustavia tehtäviä
  • Kokin tehtäviä, kokin avustamista keittiössä keittiöapulaisena tai leipurin tehtäviä leipomossa
  • Salaattien, vitriinituotteiden, lämpimien ruokien ja grilliruokien valmistusta

Jos sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai koulutusta alalle, se on sinulle eduksi. Aiempi ravintola-alan tausta ei ole ehdoton edellytys, jos paloa tehtävien oppimiseen ja ravintolatyöskentelyssä vaadittavaa sinnikästä asennetta löytyy.

Edellytämme hygieniapassia, täysi-ikäisyyttä ja suomen kielen taitoa. Myös voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan ja tarvittaessa autamme sen hankkimisessa. Valittaville henkilöille tehdään perusterveystarkastus.

Helgessä vietät kesän osaavassa ja hyväntuulisessa ammattilaisten joukossa, joka antaa sinulle kaiken tarvitsemasi tuen ja kannustuksen tehtävien oppimiseen. Työllistyt suoraan Helgen palkkalistoille ja kesätyöntekijänä saat koko henkilöstölle kuuluvat poikkeuksellisen hyvät edut:

  • Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisen hyvän palkan
  • Kokoaikaisen työsopimuksen (40 h / viikko)
  • Työajanlyhennysvapaat ja muut TESin mukaiset korvaukset
  • Ravintoedun, Smartum-edut ja yksityisen työterveyshuollon palvelut

Töitä tehdään maanantaista lauantaihin, sunnuntait ovat vapaat. Työskentely tapahtuu pääasiassa kahdessa vuorossa ja työajat ajoittuvat arkisin välille klo 6-22, lauantaisin työt päättyvät klo 15 mennessä. Satunnaisia poikkeuksia työaikoihin voi tulla tehtaan vuosiremonttien myötä.

Työt alkavat toukokuun aikana ja jatkuvat elokuun loppuun. Taitonsa ja asenteensa kesän aikana osoittavalle kesätyö saattaa poikia jatkoakin.

Jos sydämesi sykkii ravintolatyölle ja haluat viettää tulevan kesän hyvässä seurassa monipuolisesti erilaisia työtehtäviä oppien, jätä hakemuksesi!

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla eli nopeudesta voi olla sinulle etua. Hakuaikaa on helmikuun loppuun ja valintapäätökset pyritään tekemään maaliskuun loppuun mennessä.

Rekrytoinnista vastaa henkilöstökumppani Go On Raahe. Jos kaipaat lisätietoja tehtävistä, voit olla yhteydessä HR-asiantuntija Heidi Leppäkariin: 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Hae työtä

Kesätyöntekijä, Henkilöstöravintola Helge, Pohjois-Pohjanmaa Raahe

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 20.01.2023 – 28.02.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi