KESÄTYÖ, Siivoustyöntekijä, Haapajärven Ha-Sa Oy

KESÄTYÖ, Siivoustyöntekijä, Haapajärven Ha-Sa Oy

Miltä kuulostaisi kesätyöt sahateollisuuden parissa?

Haemme asiakasyrityksellemme Haapajärven Ha-Sa Oy:lle SIIVOUSTYÖNTEKIJÖITÄ kesäksi 2023!

HASAn kotipaikkakunnalla Haapajärvellä on pitkät teolliset perinteet. Puuta Haapajärvellä on sahattu jo yli 80 vuotta. Haapajärvellä sijaitsee HASAn järeän puun sahaukseen erikoistunut yksikkö sekä pienpuun sahaukseen tarkoitettu veistämö. Runsaat ja hyvin hoidetut puuvarat sekä keskeinen sijainti lähellä tie- ja merireittejä ovat luoneet hyvät edellytykset menestyvälle sahaustoiminnalle. Nykyaikaiseen sahausteknologiaan kuuluva jatkuva laadunvalvonta sekä automaattinen kameralajittelu varmistavat, että asiakkaat saavat aina tilausten mukaisia tuotteita. Saha tuottaa korkeatasoisia tuotteita moniin eri teollisuuden ja rakentamisen käyttötarkoituksiin.

Siivoustyöntekijänä tulet huolehtimaan sahan jokapäiväisestä siisteydestä.Tehtävään tulet saamaan kattavan perehdytyksen, joten aiempi työkokemus ei ole välttämätön. Työ on päivävuorotyötä ja edellytämme vähintään 15-vuoden ikää. 
Työt alkavat kesän 2023 aikana ja kestävät noin 1–2 kuukautta.

Odotamme sinulta reipasta, oma-aloitteista ja huolellista asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet toimeen tarttuva ja haluat tehdä työsi hyvin!

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta, mukavat työkaverit, turvallisen työskentely-ympäristön, kannustavan palkkauksen sekä Go On:n henkilöstöedut käyttöösi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.
Kerrothan myös hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa työt.  

Työhakuasioissa sinua auttaa Ylivieskan Go On / Elisa Pökkylä 040 355 6085, elisa.pokkyla@go-on.fi.

Hae työtä

KESÄTYÖ, Siivoustyöntekijä, Haapajärven Ha-Sa Oy, Pohjois-Pohjanmaa Haapajärvi, Kärsämäki, Nivala, Pyhäjärvi, Reisjärvi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 10.01.2023 – 28.02.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Elisa Pökkylä

HR-asiantuntija +358 40 355 6085

elisa.pokkyla@go-on.fi