KESÄTYÖ, Koneenkäyttäjä, Camtronic Oy, Ylivieska

KESÄTYÖ, Koneenkäyttäjä, Camtronic Oy, Ylivieska

Kesätyö Ylivieskassa Camtronicillä!

Camtronic Oy on hienomekaniikan suunnittelu- koneistus-, kokoonpano-, ja alihankintapalveluja tarjoava yritys Ylivieskassa. Yritys on perustettu 2001 ja siellä työskentelee 50 henkilöä.

Haemme asiakkaallemme työntekijöitä KONEENKÄYTTÄJIKSI 2023 kesään. Kesätyöt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestävät elokuun loppuun saakka. Työtä voi jatkua mahdollisesti pidempäänkin, jos voit työtä jatkaa tehtävissä syksyllä.

Työtehtävään et tarvitse aiempaa kokemusta, vaan saat erilaisiin tuotantolinjan koneiden käyttämiseen kattavan perehdytyksen ja pääset valmistamaan erilaisia kappaleita. Tehtävässä pärjäät hyvin matemaattisella ajattelukyvyllä ja jos sinulla on menestystä matematiikassa ja fysiikassa jo koulusta. Tehtävässä opetetaan myös valmistettavien kappaleiden piirustusten lukutaitoa.

Tehtävän suorittamiseen tarvitset innokkaan ja oppivaisen asenteen sekä oma-aloitteisen työskentelytavan. Huolellinen tekeminen ja tarkka työnjälki ovat myös tärkeässä roolissa.

Työtä tehdään 2-vuorossa ja jo entuudestaan hyvässä työtiimissä, johon sinun on nyt mahdollisuus päästä mukaan. Toki aiempi metallialan koulutus ja alan työkokemus antaa sinulle hyvää etua.

Kesätyöstä koneenkäyttäjän tehtävistä saat arvokasta työkokemusta ja kilpailukykyistä palkkaa (teknologia tes pohjana) sekä mahdollisuuden saada kesälomapestiä jatkossakin.

Kesätyöntekijänä saat myös Go On:in henkilöstöetuohjelman edut käyttöösi sekä Go On Akatemian verkkomateriaalin 24/7 käyttöösi.

Hae kesätyötä jo nyt ja varmista paikkasi kesään 2023. Kerro hakemuksessasi milloin voisit työn aloittaa ja kuinka pitkään voit työskennellä.

Hakemuksia käsitellään, haastatteluja sovitaan sekä paikkoja voidaan täyttää jo hakuaikana.

Lisätietoja saat toki Go On Sanna Laitala 0400 385 010 tai sanna.laitala@go-on.fi

 

Hae työtä

KESÄTYÖ, Koneenkäyttäjä, Camtronic Oy, Ylivieska, Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa Kannus, Toholampi, Alavieska, Kalajoki, Merijärvi, Nivala, Oulainen, Reisjärvi, Sievi, Ylivieska

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 17.01.2023 – 31.03.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Osaaminen/ teknologiateollisuuden tes

Käsittelijä:

Sanna Laitala

HR-päällikkö, SHL +358 400 385 010

sanna.laitala@go-on.fi