KESÄTYÖ, kokki, Shell Teollisuustie

KESÄTYÖ, kokki, Shell Teollisuustie

Tiesitkö, että Lapin Asemat Oy on uusi, luotettava ja yksityinen yritys, joka hallinnoi yhtätoista liikenneasemaa Rovaniemen ja Oulun alueella. Rovaniemellä liikenneasemia on neljä, Shell Teollisuustie, Shell Erottaja, Shell Napapiiri ja St1 Saarenkylä.

Etsimme nyt kesäksi kokkia / keittiötyöntekijää Lapin Asemat Oy:n Shell Teollisuustielle, jossa pääset valmistamaan maistuvaa lounasruokaa sekä A la carte annoksia. Voit olla esimerkiksi kokki- tai suurtalouskokki-opiskelija, tai jo ammattitaitoinen alan osaaja!

Työtunnit 37,5 h/viikko tai sopimuksen mukaan. Työ alkaa perehdytyksellä huhti-toukokuun aikana tai sopimuksen mukaan, kestäen elokuun loppuun.

Työssä edellytämme täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja reippautta oppia uusia asioita. Työtehtäviin ja talon tapoihin sinut perehdytetään kattavasti, joten ole huoleti – sinua odottaa mukava työpaikka ja kollegat!

Työvuorosi sijoittuvat liikenneaseman kaikkiin aukioloaikoihin. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta. Palkkaus TES mukainen.

Ps. Kurkkaahan muutkin avoimet kesätyöpaikkamme Lapin Asemat Oy:n liikenneasemille! 

Lisätietoja: Saara Nordberg, puh: 0406562993 / saara.nordberg@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemuksesi www.go-on.fi. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työtä

KESÄTYÖ, kokki, Shell Teollisuustie, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 12.01.2023 – 16.02.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan / MaRa TES

Käsittelijä:

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö +358 40 656 2993

saara.nordberg@go-on.fi