KESÄTYÖ, kokki, Shell Ii

KESÄTYÖ, kokki, Shell Ii

Tiesitkö, että Lapin Asemat Oy on uusi, luotettava ja yksityinen yritys, joka hallinnoi yhtätoista liikenneasemaa Oulun ja Rovaniemen alueella? 

Etsimme nyt kesäksi kokkia / keittiötyöntekijää Shell Iihin, jossa pääset valmistamaan maistuvaa lounasruokaa sekä A la carte annoksia. Voit olla esimerkiksi kokki- tai suurtalouskokki-opiskelija, tai jo ammattitaitoinen alan osaaja!

Työtunnit 20-37,5 h/viikko, sopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi, millaista tuntimäärää etsit. Työ alkaa perehdytyksellä huhti-toukokuun aikana tai sopimuksen mukaan, kestäen elokuun loppuun.

Työssä edellytämme täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja reippautta oppia uusia asioita. Työtehtäviin ja talon tapoihin sinut perehdytetään kattavasti, joten ole huoleti – sinua odottaa mukava työpaikka ja kollegat!

Shell Ii on avoinna 24h, ja tarvittaessa työvuorot sijoittuvat kaikkiin aukioloaikoihin, pääsääntöisesti kuitenkin aamu- päivä- ja iltavuoroihin. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta. Palkkaus TES mukainen.

Lisätietoja: Saara Nordberg, puh: 0406562993 / saara.nordberg@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemuksesi www.go-on.fi. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työtä

KESÄTYÖ, kokki, Shell Ii, Pohjois-Pohjanmaa Haukipudas, Ii, Kiiminki, Oulu, Yli-Ii

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 12.01.2023 – 16.02.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRa TES

Käsittelijä:

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö +358 40 656 2993

saara.nordberg@go-on.fi