KESÄTYÖ huoltamokahvilatyöntekijä, Shell Erottaja

KESÄTYÖ huoltamokahvilatyöntekijä, Shell Erottaja

Tiesitkö, että Lapin Asemat Oy on uusi, luotettava ja yksityinen yritys, joka hallinnoi yhtätoista liikenneasemaa Rovaniemen ja Oulun alueella. Rovaniemellä liikenneasemia on neljä, Shell Teollisuustie, Shell Erottaja, Shell Napapiiri ja St1 Saarenkylä.

Etsimme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ huoltamokahvilatyöhön Lapin Asemat Oy:n Shell Erottajalle. 

Työtunnit sovittavissa 20-37,5 h / viikko. Mikäli mielessäsi on jokin muu, sinulle sopivampi tuntimäärä, voit kertoa sen hakemuksessasi! Työ alkaa sopimuksen mukaan perehdytyksellä huhti-toukokuun aikana tai sopimuksen mukaan, kestäen elokuun loppuun.

Tässä työssä pääset tekemään ja oppimaan monipuolisia työtehtäviä, joista on myös tulevaisuudessa varmasti hyötyä; mm. kassatyötä, polttoainemyyntiä, kahvion ja myymälän tuotteiden myyntiä, annosten pöytiintarjoilua, siisteydestä huolehtimista sekä kahviotuotteiden riittävyydestä huolehtimista. Tehtävä sopii erinomaisesti sinulle, jonka iloinen asiakaspalveluhymy ei hyydy kiireenkään keskellä ja tartut reippaasti eri tehtäviin!

Työssä edellytämme täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja reippautta oppia uusia asioita. Työtehtäviin ja talon tapoihin sinut perehdytetään kattavasti, joten ole huoleti – sinua odottaa mukava työpaikka ja kollegat!

Shell Erottaja on avoinna 24h, ja työvuorosi sijoittuvat liikenneaseman kaikkiin aukioloaikoihin. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta. Palkkaus TES mukainen.

Ps. Kurkkaahan muutkin avoimet kesätyöpaikkamme Lapin Asemat Oy:n liikenneasemille! 

Lisätietoja: Saara Nordberg, puh: 0406562993 / saara.nordberg@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemuksesi www.go-on.fi. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työtä

KESÄTYÖ huoltamokahvilatyöntekijä, Shell Erottaja, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 12.01.2023 – 16.02.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRa TES

Käsittelijä:

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö +358 40 656 2993

saara.nordberg@go-on.fi