KESÄTYÖ, Hollmén & Co, Nivala

KESÄTYÖ, Hollmén & Co, Nivala

Haemme kesätyöntekijöitä asiakkaallemme Oy Hollmén & Co:lle Nivalaan kesäksi 2023!

Hollmén & Co on vuonna 1997 perustettu yritys. Yrityksessä työskentelee 90 ammattitaitoista työntekijää. Tuotantolaitokset sijaitsevat Nivalassa ja Ulvilassa. Hollmén valmistaa lämmönhallintaelementtejä erilaisiin teollisuuden käyttötarkoituksiin protoista volyymiin. Yritys toimittaa asiakkaille kokonaisvaltaisia ratkaisuja koneistettuna sekä laserhitsattuna.

Haemme nyt tulevaksi kesäksi työntekijöitä tuotannon eri vaiheisiin 2-vuorotyöhön. Työtehtäväsi voi olla kokoonpanossa, linjastolla tai viimeistelyssä. Hakijoilta edellytämme ennen kaikkea reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan. Aiempi työkokemus tehdas- tai metallialan töistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, joten oppivainen asenne on paras valttisi! Työt alkavat touko-kesäkuussa ja jatkuvat kesäkauden yli elokuuhun saakka, mahdollisuus myös pitempiaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES mukaan.

Tarjoamme sinulle kesätyön mielenkiintoisten työtehtävien parissa, yhteenpuhaltavan tiimin tuen sekä Go On kattavat henkilöstöedut käyttöösi. Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, aloitamme työhakemusten käsittelyt jo hakuaikana.

Lisätietoja tarvittaessa Anna-Mari Mäkikangas 040 1291 726, anna-mari.makikangas@go-on.fi

Hae työtä

KESÄTYÖ, Hollmén & Co, Nivala, Pohjois-Pohjanmaa Haapajärvi, Kärsämäki, Nivala, Sievi, Ylivieska

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 16.01.2023 – 31.03.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES

Käsittelijä:

Anna-Mari Mäkikangas

HR-asiantuntija +358 40 129 1726

anna-mari.makikangas@go-on.fi