KESÄTYÖ, AQ Mecanova, Nivala

KESÄTYÖ, AQ Mecanova, Nivala

KESÄTÖIHIN AQ MECANOVALLE NIVALAAN KESÄKSI 2023!

AQ Mecanova Oy on yksi pohjoismaiden johtavista sopimusvalmistajista. AQ Mecanova Oy on osa 17 maassa toimivaa AQ Groupia. AQ Groupin tehtailla työskentelee yhteensä n. 6300 työntekijää ja sen vuotuinen liikevaihto on n. 480 M€. AQ Mecanova valmistaa pitkäaikaisena sopimusvalmistajana ohutlevyteollisuuden tuotteita tuotekehitysprojekteista ja erilaisten komponenttien valmistuksesta kokoonpanoon aina valmiisiin järjestelmiin saakka. Nivalan tehdas on toiminut yli 30 vuotta ja siellä työskentelee 125 työntekijää.

Haemme asiakasyrityksellemme AQ Mecanovalle kesätyöntekijöitä

Etsimme nyt reippaita tekijöitä Mecanovan monipuolisiin työtehtäviin. Työpisteesi voi olla esimerkiksi erilaisissa kokoonpanotehtävissä, särmäyksessä, levytyökeskuksenkäyttäjänä, pakkaamossa tai lähettämössä.

Oletpa sitten jo valmis alan ammattilainen, alaa opiskeleva tai alasta kiinnostunut, voi tämä paikka olla juuri sinua varten. Saat työtehtäviisi työpaikalla kattavan perehdytyksen, valttikorttejasi ovatkin ennen kaikkea motivoitunut ja innokas asenne työhön sekä uuden oppimiseen. Tästä kesätyöstä saat itsellesi tärkeää työkokemusta ja mahdollisesti työpaikan myös tuleville kesille! 

Työt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät ainakin elokuun puoliväliin saakka. Työtehtävästä riippuen työtä tehdään päivä-/2- tai 3-vuorossa. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES / osaamisesi mukaan. 

Kesätyöntekijänä saat myös Go Onin henkilöstöetuohjelman edut käyttöösi sekä paikallista palvelua koko työsuhteesi ajan. Go On Akatemian verkkoperehdytys on myös käytössäsi 24/7.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta, hakemuksia käsitellään ja työntekijävalintoja tehdään jo hakuaikana.
Kerrothan hakemuksessasi, milloin voit aloittaa työskentelyn.   

Työhakuasioissa sinua auttaa Ylivieskan Go On / Sanna Laitala 0400 385 010, sanna.laitala@go-on.fi

Hae työtä

KESÄTYÖ, AQ Mecanova, Nivala, Pohjois-Pohjanmaa Haapajärvi, Kärsämäki, Nivala, Sievi, Ylivieska

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 04.01.2023 – 31.03.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Osaaminen/Teknologia TES

Käsittelijä:

Sanna Laitala

HR-päällikkö, SHL +358 400 385 010

sanna.laitala@go-on.fi