Kesätöihin tuotannon työtehtäviin Serres Oy:lle

Kesätöihin tuotannon työtehtäviin Serres Oy:lle

Serres on maailman johtava potilasnesteiden hallintaan keskittyvien ratkaisujen toimittaja. Integroitujen ratkaisujen avulla he auttavat terveydenhuollon ammattilaisia onnistumaan päivittäisessä työssä, tehden sairaaloiden potilasnesteiden keräämisestä ja hävittämisestä turvallisempaa, älykkäämpää ja kestävämpää. Serres-potilasimujärjestelmät ovat päivittäin tukemassa yli 60 000 leikkauksessa ympäri maailmaa auttaen terveydenhuollon ammattilaisia keskittymään siihen mikä on kaikkein olennaisinta. Lisätietoja löydät yrityksen kotisivuilta osoitteesta www.serres.com.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Serres Oy:n Saarijärven tehtaalle kesäksi 2023 TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaisiin työsuhteisiin.

Työnkuvaan kuuluu automaattisella tuotantolinjalla valmistettavien sairaalatarvikkeiden kokoonpanoa, jälkikäsittelyä, laaduntarkkailua sekä pakkausta. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Odotamme Sinulta:

  • Ahkeraa ja aktiivista työotetta
  • Tarkkuutta ja näppäryyttä
  • Rutiininsietokykyä ja pitkäjänteisyyttä
  • Valmiutta kolmivuorotyöhön

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden toimia osana kasvavaa, menestyvää ja kehittyvää yritystä. Serres Oy on luotettava, varma ja arvostettu työpaikka. Heillä on hyvä työilmapiiri ja motivoituneet työntekijät. Serres Oy on savuton työpaikka.

Eduksesi katsotaan aiempi kokemus tuotannon tehtävistä sekä kolmivuorotyöstä. Älä kuitenkaan epäröi lähettää hakemustasi, sillä tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Oletko siis etsimämme ahkeran asenteen omaava näppärä tekijä? Lähetä hakemuksesi pikaisesti, niin olet mukana hakuprosessissa. Hakuaika päättyy 28.2.2023, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Tiia Karjalainen, tiia.karjalainen@go-on.fi, 040 173 9797.

Hae työtä

Kesätöihin tuotannon työtehtäviin Serres Oy:lle, Keski-Suomi Saarijärvi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 05.01.2023 – 28.02.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Muovi- ja kemian tuoteteollisuuden TES

Käsittelijä:

Tiia Karjalainen

HR-asiantuntija +358 40 173 9797

tiia.karjalainen@go-on.fi