Kesätyöntekijä

Kesätöihin Go On Pirkanmaalle

Haemme asiakasyrityksillemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Pirkanmaan alueelle erilaisiin ja erimittaisiin työsuhteisiin vaihdellen yhdestä päivästä muutamiin viikkoihin ja useisiin kuukausiin.

Etsitkö vielä kesätöitä? Meidän kauttamme saat kokemusta eri alojen työtehtävistä ja pääset luomaan suhteita useisiin eri yrityksiin, ja siten voit löytää pidempiaikaistakin työtä.

Ei haittaa, jos olet vasta työurasi alussa! Tarjoamme työtä erilaisiin elämäntilanteisiin aina keikkahommista vakipesteihin, useilla eri toimialoilla. Kesäisin töitä on paljon esimerkiksi rakennusalalla, tuotantotöissä sekä asiakaspalvelussa. Tarjolla on niin keikkatöitä, osa-aikaisia kuin kokoaikaisiakin tehtäviä.

Hakijalta odotetaan:
– Reipasta asennetta
– Korkeaa työmotivaatiota
– Joustavuutta
– Valmiutta lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla

Eduksi katsotaan:
– Mahdollisuus tehdä vuorotyötä
– Oma auto käytössä

Jos olet kuvailemamme henkilö, jätä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan itsestäsi ja työtilanteestasi sekä aloista, jotka sinua kiinnostavat. Liitä mukaan myös oma ansioluettelosi. Keskustellaan yhdessä mahdollisuuksista, joita voisimme Sinulle työelämässä tarjota! Lisätietoja antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen +358 44 2414 618 (arkipäivisin klo 8-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Kesätyöntekijä, Go On , Pirkanmaa, Tampere

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika:

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: tes/sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Iida Makkonen

HR-asiantuntija +358 44 2414 618

iida.makkonen@go-on.fi