Yöportieeri/Yösiivooja, Cahkal Hotel Kilpisjärvi

Yöportieeri/Yösiivooja, Cahkal Hotel Kilpisjärvi

Cahkal Hotel on kesällä 2022 avattu upea hotellikokonaisuus keskellä Kilpisjärven kylää. Laadukkaat palvelut ja kestävä kehitys ovat Cahkalissa sydämen asia. Hotellin panoraamamaisessa ravintolassa asiakas pääsee nauttimaan paikallisista raaka-aineista huolellisesti valittuja annoksia upeiden maisemien tervehtiessä ikkunasta. Hotelli on yksityisomisteinen ja sitä pyörittää paikallinen pariskunta.  Kilpisjärvi on lappia parhaimmillaan – Norja ja jäämerikin on ihan vieressä, alle 50 kilometrin päässä.

Haemme nyt yöportieeria vastaamaan hotellin yöllä tapahtuvista toiminnoista. Työtehtäviisi yöportieerina kuuluvat vastaanoton työtehtävät öisin, asiakkaiden avustaminen ja yleisten tilojen siisteydestä huolehtiminen.

Työ on kokoaikainen ja halutessasi muuttaa Kilpisjärvelle pysyvästi, myös vakituinen. Määräaikaisuus on kuitenkin mahdollista laatia 30.04.2023 saakka. Työ alkaa 7.11.2022. Työssä noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta, palkkaus sopimuksen mukaan. Mukava asunto löytyy noin kilometrin päässä työpaikasta, halutessasi muuttaa pysyvästi Kilpisjärvelle, asunnon etsinnässä avustetaan.

 

Toivomme

-Reipasta työotetta

-Aitoa halua tehdä aina parhaansa ja ylittää asiakkaan odotukset

-Mahdollisesti aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä

-Hyviä vuorovaikutustaitoja

 

Tarjoamme

-Palkkauksen sopimuksen mukaan

-Upeat, uudet puitteet työntekemiselle

-Kilpisjärven mahtavat maisemat ja vapaa-ajan mahdollisuudet

-Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahan arvoiset henkilöstöedut

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Saara Nordberg, puh 0406562993 / saara.nordberg@go-on.fi

Tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vain käy täyttämässä timanttinen hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työhistoriastasi ja nykytilanteestasi. Kutsumme hakemusten perusteella haastatteluun jo hakuaikana.

Hae työtä

Yöportieeri/Yösiivooja, Cahkal Hotel Kilpisjärvi, Lappi Enontekiö

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 22.09.2022 – 22.10.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö +358 40 656 2993

saara.nordberg@go-on.fi