Keittiöpäällikkö, Keisarinsatama Kotka

Keittiöpäällikkö, Keisarinsatama Kotka

Haemme Kotkan Keisarinsatamaan

 

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ

Keisarinsatama on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, Shell ja ST1 polttoainealennusta, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista. Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Etsimämme henkilö on idearikas tekijä, jolla on aikaisempaa kokemusta esihenkilönä toimimisesta ja vuorojohtamisesta. Tässä työssä tarvitaan hyviä organisointitaitoja sekä kykyä johtaa ja innostaa muita omalla esimerkillä. Odotamme hakijalta avointa ja kehitysmyönteistä asennetta sekä taitoa viedä uusia toimintatapoja käytännön tasolle. Päivittäiset työtehtävät koostuvat arjen töiden lisäksi, inventaarioista, tilausten hoitamisesta ja työn johtamisesta.

Tarjoamme Sinulle mukavan, monipuolisen ja vastuullisen työn, tasokkaan työympäristön sekä suuren työnantajan henkilöstöedut ja uramahdollisuudet. Tässä hieno mahdollisuus kehittää ainutlaatuista Keisarinsatamaa yhdessä ravintolapäällikön kanssa. Lisäksi tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen 112,5h/3vko, jonka palkkaus on kilpailukykyinen. Esitäthän palkkatoiveesi!

Go On toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina ja valittu henkilö työllistyy suoraan Restelin kirjoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kotkan HR-asiantuntija Tanja Ahokas, puh. +358 44 7238 475. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”hae työpaikkaa” linkistä.  Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi .

Hae työtä

Keittiöpäällikkö, Keisarinsatama Kotka, Kymenlaakso Kotka

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 12.05.2022 – 05.06.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Tanja Ahokas

HR-asiantuntija +358 44 723 8475

tanja.ahokas@go-on.fi