Keittiömyyjä, Topi-Keittiöt, Vantaa

Keittiömyyjä, Topi-Keittiöt, Vantaa

Topi-Keittiöt on asumisen ammattilainen ja luotettava kumppani, yksi Suomen suurimmista kiintokalusteiden valmistajista. Keittiömyymälöitämme löytyy useilla paikkakunnilla aina Helsingistä Rovaniemelle! Mallistostamme nykyaikaiset ja toimivat kiintokalusteet kaikkiin koteihin ja tiloihin. Teemme toimivia, tunnelmallisia ja laadukkaita kodin kalusteita. Topi-Keittiöiden mallisto on laaja ja täynnä mahdollisuuksia. Pystymme vastaamaan trenditietoisen sisustajan kuin ajattomuutta vaativan rakentajan tarpeisiin. Mallistomme avulla voit luoda persoonallisia kalustevalintoja, olipa kalustettava kohde valmistalopaketti, rakennusliikkeen valmistama kerrostalo asunto tai omin käsin rakennettu kesämökki.

 

 

Etsimme nyt Topi-Keittiöiden suurimpaan myymälään, Vantaan Tammistoon

 

OSAVAA KEITTIÖMYYJÄÄ

 

vakituiseen työsuhteeseen.

 

Toivomme sinulta:

  • aiempaa kokemusta keittiömyynnistä ja suunnittelusta
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • tietoteknisiä taitoja
  • innokasta, motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta
  • idearikkautta ja sisustuksellista silmää

Tarjoamme sinulle:

  • vahvan kotimaisen merkkituotteen
  • vastuullisen- ja mielenkiintoisen työtehtävän
  • valmiin asiakaskunnan
  • osaavan ja energisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin

 

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, palkkaus on pohja + provisio, kokemuksesi huomioiden. Palkkatoiveet otetaan vastaan ja kokeneelle konkarille takaamme erittäin kilpailukykyisen ansaintamallin! Halutessasi voit tehdä töitä myös yrittäjänä, mikäli tällainen vaihtoehto resonoi enemmän. Olemme siis avoimia erilaisille vaihtoehdoille!

 

Täytäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kera alla olevasta linkistä, tietosuojasyistä emme pysty käsittelemään sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa nopeasti, joten älä turhaan odottele hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Jutta Kontto p. 044 5400 457, jutta.kontto@topi-keittiot.fi sekä Go On Helsingin Katriina Rantanen p. 050 4777 966, katriina.rantanen@go-on.fi.

 

Go On Helsinki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

 

Hae työtä

Keittiömyyjä, Topi-Keittiöt, Vantaa, Itä-Uusimaa, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Päijät-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi Vantaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 09.04.2021 – 25.04.2021

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Katriina Rantanen

yksikönjohtaja, SHL +358 50 477 7966

katriina.rantanen@go-on.fi