Keittiömestari Rami Visulahteen

Keittiömestari Rami Visulahteen

Ramin konditoria on perheyritys kolmannessa polvessa ja kuuluu Hyvä konditoria -ketjuun. Jokainen ketjun yrityksistä on alueensa johtava konditoria-alan yritys. Ramin Konditoria on perustettu vuonna 1997, mutta perheen leipomotarina alkaa jo pohjanmaalta 1950 perustetusta Liedeksen leipomosta. Ramin löydät Mikkelistä, Kouvolasta ja Kuopiosta.

Ramin Konditoria avaa Mikkelin Visulahteen 5-tien varrelle Suomen herkullisimman taukopaikan!

Haemme uuteen avattavaan Rami Visulahteen vakituiseen työsuhteeseen Mikkeliin

Keittiömestaria


Keittiömestariksi haemme kokenutta keittiöalan ammattilaista, jolla on aitoa kiinnostusta ruokatuotteisiin ja reseptiikkaan sekä halua niiden kehittämiseen. A la carte, buffet-ruokailut ja kiviuunipizzat kuuluvat ravintolan arkeen.

Keittiömestari toimii keittiöpäällikkönä, joten sinulla on hyvät esihenkilötaidot ja pystyt omalla esimerkilläsi johtamaan kokonaisuutta. Sinulla tulee olla erinomainen oman työn organisointikyky menestyäksesi tehtävässä. Toiminnassasi näkyy myös vahvasti kate- ja laatuajattelu. Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta keittiömestarin työtehtävistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn täysin uudessa keittiössä sekä pääsyn osaksi huipputiimiä! Kokoaikainen keittiömestarin työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään tammikuussa 2022 ja työsopimus tehdään suoraan Ramin Konditorian kanssa.

Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Mikkelin HR-päällikkö Anna Orava puh. 044 585 9886 ja yksikönjohtaja Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885.

Jos koet olevasi etsimämme keittiöalan ammattilainen, niin jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen ohessa olevan linkin kautta 6.12.2021 mennessä!

Hae työtä

Keittiömestari Rami Visulahteen, Etelä-Savo Mikkeli

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 15.11.2021 – 06.12.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: palkkatoive

Käsittelijä:

Anna Orava

HR-päällikkö, SHL +358 44 585 9886

anna.orava@go-on.fi