Keittiömestari Bastion Bistro Suomenlinna

Keittiömestari Bastion Bistro Suomenlinna

”Tervetuloa nauttimaan mutkatonta ja maistuvaa bistroruokaa kaikkia aisteja hellivässä, kiireettömässä miljöössä, pienen kävelymatkan päässä Suomenlinnan päälaiturista. Ruokalistan raaka-aineet pyrimme saamaan vastuullisesti lähellä tuotettuina ja valmistettuina, unohtamatta listan mukaan räätälöityjä juomia. Valmistamisessa korostuvat perinteiset saaristolaiset valmistusmenetelmät, kuten grillaaminen, liekittäminen, hauduttaminen ja keittäminen. ” 

Suomenlinnan Bastion Bistro hakee keittiömestaria!

Bistron keittiömestari ohjaa yksikkönsä myynninkehitystä, palvelua ja muuta toimintaa osallistumalla ruoanvalmistukseen, sekä muuhun operatiiviseen työhön keittiön ja salin puolella. Talviaikaan ravintolassa työskennellään ajoittain yksin, joten työ sisältää myös osaksi salin puolen toimintoja.

Bastion Bistron keittiömestarin pääasialliset tehtävät:

  • Ruokatoiminnan kannattavuudesta sekä sen kehittämisestä vastaaminen
  • Ruokatuotteen kehittämisestä sekä sen laadusta vastaaminen
  • Ostotoiminnan sekä varastonhallinnan johtaminen
  • Keittiöhenkilöstön resurssointi
  • Johtoryhmätyöskentely

Bastion Bistro on myös tapahtumatalo vailla vertaansa.

Historiallisessa ravintolassamme on kaunis juhlasali sekä kaksi viehättävää 12 henkilön kabinettia. Tyylikkäässä juhlasalissamme järjestät onnistuneesti herkullisen illallisen, elegantin cocktail-tilaisuuden tai kaikenlaiset juhlat. Sali sopii mainiosti pikkujouluihin, rapujuhliin, valmistujaisiin, syntymäpäiviin tai hääjuhliin.

Tapahtumaosaaminen lasketaan suureksi hyödyksi paikkaa täyttäessä. Suurten tilaisuuksien menukokonaisuuksien suunnittelu on toimenkuvassa isossa roolissa.

Go On Helsinki toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja tulet työllistymään vakituiseksi työntekijäksi Restel Ravintolat Oy:n alaisuuteen.

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Kerro meille osaamisestasi!

Lähetäthän hakemuksesi sekä CV:si ilmoituksessa olevan linkin kautta. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi. Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Hanhisuanto, puh 040 761 1808/ kimmo.hanhisuanto@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Keittiömestari Bastion Bistro Suomenlinna, Uusimaa Helsinki

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 28.11.2022 – 04.12.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuspalkka