Keittiöapulainen Classic Pizza Hanko

Keittiöapulainen Classic Pizza Hanko

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Hangon Makaronitehdas on osa Restel-konsernia.

Tarjolla kesätyö Hangossa keittiöapulaisena!

Vanhassa tunnelmallisessa Hangon itäsataman makasiinissa sijaitsee perinteisiin luottava ravintola Classic Pizza Restaurant. Kyseessä ei ole pelkkä pizzeria, vaan jatkuvasti uudistuva klassikko, joka tarjoaa kokonaiselämyksen: viihtyisän ympäristön, ystävällisen vastaanoton, tyylikkään tarjoilun sekä herkullisen makuelämyksen. 

Etsimme nyt Hangon rentoon ja merelliseen tunnelmaan keittiöapulaisia kesäsesonkiin heinäkuun ajaksi. Työt alkavat 1.7. ja jatkuvat heinäkuun loppuun.

Tehtävässä ei vaadita täysi-ikäisyyttä, alan koulutusta tai työkokemusta. Hygieniapassin lisäksi tarvitset vain reippaan asenteen sekä intoa tehdä töitä. Voit työskennellä valintasi mukaan koko- tai osa-aikaisesti.

Tässä loistava tilaisuus kerryttää alan työkokemusta Hangon rennossa ja merellisessä tunnelmassa mukavassa työyhteisössä, jossa työpanostasi arvostetaan aidosti! 

Lisätietoja ravintolasta ja ketjusta:
http://www.classicpizza.fi/

  

Oletko sinä etsimämme, kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta?

Tehtävässä työllistyt Go On Helsingin työntekijäksi ja saat käyttöösi Go On -henkilöstöohjelman edut. 18-vuotta täyttäneillä kokoaikaisesti työskentelevillä on mahdollisuus majoittua toimeksiantajan puolesta järjestetyssä uudessa soluasunnossa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Helsingin HR-koordinaattori Kirsi Levola p. 041 315 4662 (arkisin klo 9-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Keittiöapulainen Classic Pizza Hanko, Uusimaa Hanko, Helsinki

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 09.05.2022 07:59 – 23.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa-tes

Käsittelijä:

Kirsi Levola

HR-koordinaattori +358 41 315 4662

kirsi.levola@go-on.fi