Keikkatyöntekijä

Keikkatyöntekijä

Töihin Go On Joensuun kautta!

Haemme lisää keikkatyöntekijöitä eri asiakasyrityksillemme Joensuuhun. Olitpa vasta työurasi alussa tai jo kokeneempi tekijä, meillä on paikka sinulle. Tarjoamme töitä tilanteesi mukaan, useilla eri toimialoilla. Juuri nyt haemme vahvistusta asiakkaidemme tilapäiseen työvoiman tarpeeseen erityisesti ravintolan ja kaupan aloilla sekä erilaisissa tapahtumissa.

Toivomme sinulta ennen kaikkea joustavuutta joskus nopeallakin aikataululla tuleviin työvuoroehdotuksiin. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä on plussaa, mutta ei välttämätöntä, sillä tärkeintä meille on positiivinen asenne sekä reipas ote työhön. Ravintola-alan keikkoja varten tarvitset myös hygieniapassin. Eduksesi katsomme työkokemuksen sekä keittiön että salin puolelta tai kaupan eri tehtävistä sekä luontaiset asiakaspalvelutaidot.

Tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan lisineen kokemustasosi mukaan sekä mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Halutessasi voit myös kasvattaa ammattitaitoasi ja työskennellä useammalla asiakkaallamme. Työvuorotarjoukset saat kätevästi tekstiviestillä tai mobiilisovelluksen kautta.

Haluatpa lisätienestejä opintojen oheen tai kartuttaa tiliäsi lisätöitä tekemällä, jätä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi kokemuksestasi ja toiveistasi haettavan työn suhteen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Joensuun HR-asiantuntija Satu Pirhonen, p. 050 475 9000 (ma-pe klo 8-16), satu.pirhonen@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella on mahdollisuus löytää itselle parhaiten sopiva työpaikka. Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Hae työtä

Keikkatyöntekijä, Go On Joensuu, Pohjois-Karjala, Joensuu

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Hakuaika: 20.8.2019 – 30.9.2019

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: alan TES

Käsittelijä:

Satu Pirhonen

HR-asiantuntija +358 50 475 9000 satu.pirhonen@go-on.fi