Kehitysinsinööri, Valmet Technologies Oy

Kehitysinsinööri, Valmet Technologies Oy

Haemme Valmet Technologies Oy:lle KEHITYSINSINÖÖRIÄ vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen kartonki- ja paperikoneiden valmistukseen Jyväskylään.

Konekunnossapidon kehitysinsinöörinä tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluvat konepajan tuotannon kunnossapidon kehityshankkeiden suunnittelu ja toteuttaminen sekä toimiminen kunnossapidon rajapinnassa palvelun toimittajan ja oman tuotannon välillä.

Osana tehtäviäsi varmistat tuottavuuden ja turvallisuuden jatkuvan parantamisen. Työskentelet usean eri sidosryhmän kanssa. Sidosryhmiin kuuluvat esimerkiksi hankinta, suunnittelu, kunnossapito, työnjohtajat ja HSE.

Tarjoamme sinulle:
Me Valmetissa hoidamme asiat tekemällä töitä yhdessä. Saat hyvän perehdytyksen ja tarvittavan koulutuksen tuleviin työtehtäviisi. Sitoudumme vahvasti omiin arvoihimme ‒ asiakkaisiin, uudistumiseen, erinomaiseen toimintaan ja ihmisiin. Arvomme ohjaavat jokapäiväistä päätöksentekoamme ja lähentävät meitä yhteisönä. Teemme töitä tarjotaksemme asiakkaille vain parasta, ja inspiraatiomme lähteenä ovat valmetlaiset. Panostamme työntekijöidemme kehittämiseen ja osallistamiseen, jotta parhaat tiimit ja suoritukset pääsevät kukoistamaan. Meillä pääset haastamaan rajojasi 17 000 työtoverin tukemana. Go On:n työntekijänä saat myös alusta asti käyttöösi Go On:n henkilöstöedut.

Toivomme sinulta:
– Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
– Työstökoneiden rakenteiden ja automaation tuntemusta
– Itsenäistä, joustavaa ja oma-aloitteista työotetta sekä kykyä priorisoida ja organisoida
– Suunnitteluohjelmien (CAD) perusosaaminen lasketaan eduksi
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Sinulla on mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä, koneautomaatiosta ja työstökoneiden mekaanisista rakenteista. Hallitset projektityöskentelyn. Laatujärjestelmien ja -vaatimusten tuntemus on eduksi. Olet innovatiivinen sekä valmis kehittämään tuotantoa ja kunnossapitoa. Toimit joustavasti erilaisten ihmisten kanssa ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Olet tottunut ratkomaan ongelmia ja koet ne mieluummin haasteena kuin vastoinkäymisenä.

Hakuprosessi:
Kiinnostavatko sinua mielenkiintoiset työtehtävät konekunnossapidon kehittämisen parissa paperi- ja kartonkikonetehtaalla? Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta maanantaihin 25.9.2023 mennessä. Liitäthän mukaan ansioluettelosi. Työt alkavat sopimuksen mukaan loka-marraskuun 2023 aikana, ja työsopimus solmitaan Go On:n kanssa.

Lisätietoja:
Go On Jyväskylä HR-asiantuntija
Miia-Titta Hanhivaara
miia-titta.hanhivaara@go-on.fi
+358 44 334 6315

Palkka ja työehtosopimus:
Palkkaus sopimuksen mukaan. Tehtävään sovelletaan teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista – ja ennen kaikkea tiimityötä.

Valmet Rautpohjan esittelyvideon löydät täältä: https://youtu.be/jRnLuV2bHFI 

Hae työtä

Kehitysinsinööri, Valmet Technologies Oy, Keski-Suomi Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 11.09.2023 – 25.09.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Miia-Titta Hanhivaara

HR-asiantuntija +358 44 334 6315

miia-titta.hanhivaara@go-on.fi