Kehitysinsinööri

Kehitysinsinööri

Kotimainen Polaria Oy on 50-vuotias kylpyhuonekalusteita valmistava yritys. Teräksestä valmistetut tuotteemme ovat kestäviä ja pitkäikäisiä – sekä lopulta myös kierrätettäviä. Polarian tehdas sijaitsee Mäntyharjulla, Etelä-Savossa ja työllistää yli 50 henkilöä. Polarialla on vuodesta 1997 asti ollut Avainlippu! www.polaria.fi

Rekrytoimme asiakkaallemme Polaria Oy:lle Mäntyharjulle mielenkiintoiseen uuteen toimenkuvaan

Tuotannon kehitysinsinööriä

Tuotannon kehitysinsinöörin työtehtäviin kuuluu muun muassa menetelmien suunnittelu- ja kehitystyötä tuotannon tehokkaan toimivuuden varmistamiseksi ja kehittämiseksi. Kehität tuotannon laitteiden automatiikkaa ja robotiikkaa sekä tuotannon työmenetelmiä. Lisäksi tehtäviin kuuluu muun muassa uusien tuotteiden vieminen tuotantoon.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta koneita ja laitteita sekä niiden toimintaperiaatteita kohtaan. Tehtävään soveltuva koulutus on esim. automaatioinsinööri tai työkokemuksen kautta hankittu soveltuva osaaminen. Tekninen tausta, tuntemus ohutlevytuotannosta ja teollisuusrobottien ohjelmointitaidot katsotaan eduksi. Voit olla myös urasi alkuvaiheessa oleva kehitysinsinööri, jos sinulla on halu oppia ja kehittyä työssäsi.

Tehtävässä onnistumisen kannalta hyvät vuorovaikutustaidot ovat eduksi, sillä toimit yhteistyössä tuotannon henkilöstön, oman tiimisi jäsenten ja ulkoisten toimittajien kanssa. Toivomme hakijalta hyviä ongelmanratkaisutaitoja, analyyttisyyttä sekä kykyä hahmottaa laajempia kokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan pitkät perinteet omaavassa yrityksessä. Saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut ja pääset osaksi mukavaa työyhteisöä. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan suoraan asiakasyritykseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään tammikuussa 2022.

Rekrytointikumppanina toimii Go On Mikkeli ja lisätietoa tehtävästä ja rekrytointiprosessista antavat Go On Mikkelin yksikönjohtaja Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 ja HR-päällikkö Anna Orava puh. 044 585 9886.

Lisätietoa tehtävästä ja yrityksestä antaa Polaria Oy:n Toimitusjohtaja Timo Karhula puh. 040 751 1492.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 7.12.2021 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

 

Hae työtä

Kehitysinsinööri, Etelä-Savo Mäntyharju

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 24.11.2021 – 07.12.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Juuso Kangaskorpi

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 40 585 9885

juuso.kangaskorpi@go-on.fi