Käynnissäpidon työntekijä elintarviketeollisuuteen
Go On Oulu etsii asiakkaalleen Maustaja Oy:lle Pyhännälle
KÄYNNISSÄPIDON TYÖNTEKIJÄÄ elintarviketeollisuuteen.
Asiakkaamme on tunnettu elintarvikealan toimija, joka etsii vahvistusta tuotannon tiimiinsä. Käynnissäpidon työntekijänä varmistat elintarviketuotannon laitteiston toimivuuden ja olet avustamassa mm. tuotevaihdoissa. Huolehdit myös tuotannon sujuvuudesta ja tehokkuudesta kiertelemällä työpisteillä ja avustamalla tuotannon työntekijöitä tarvittaessa.
Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai alalle soveltuva koulutustausta. Toivomme hakijalta oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Työ voi olla ajoittain fyysistä, joten olethan fyysisesti hyvässä kunnossa, eikä sinulla ole voimakkaita herkkyyksiä tai allergioita. Tehtävä on kokoaikainen ja työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa klo 6-14 ja 14-22. Palkkaus määräytyy Elintarvikealojen TES:n mukaisesti kokemuksesi ja osaamisesi perusteella.
Toivomme hakijalta
- itsenäistä, reipasta ja oma-aloitteista työotetta
- halua oppia ja kehittyä työssä
- hyviä tiimityöskentelytaitoja
- mahdollisuutta tehdä vuorotyötä
- hygieniapassia
Tarjoamme
- mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät arvostetussa kotimaisessa yrityksessä
- mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
- mukavan työyhteisön
- säännölliset työajat ma-pe
- jatkuvan tuen työsuhteesi aikana
Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Johanna Berglund p. 044 330 8824 ja asiakkuuspäällikkö Aija-Riina Loukkola p. 0400 580 352.
Hae työtäKäynnissäpidon työntekijä elintarviketeollisuuteen, Pohjois-Pohjanmaa Haapajärvi, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Nivala, Pyhäntä, Siikalatva, Tyrnävä
Työsuhteen muoto: Ei määritelty
Hakuaika: 17.01.2023 13:00 – 31.01.2023 23:59
Vaadittu työkokemus:
Palkkaus: Elintarvikealojen tes/osaamisen mukaan
Käsittelijä: