Kalusteasentaja, Kemijärvi

Kalusteasentaja, Kemijärvi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kemijärvelle itsenäistä ja luotettavaa kalusteasentajaa.

Kalusteasentajan työtehtäviin kuuluu kiinteiden kalusteiden asentaminen sekä yksityisten henkilöiden että yritysten tiloissa. Työ edellyttää tekijältään itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja suomen kielellä sekä huolellisuutta.

Kohteita on n. 100 km säteellä Kemijärveltä. Työssä kuljetaan asiakasyrityksemme autolla (B-kortti edellytetään). Lisäksi edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työsuhde alkaa elokuussa, ja kokoaikainen työsuhde on voimassa toistaiseksi. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Palkkauksessa noudatamme puusepän teollisuuden työehtosopimusta. Mahdollista on suorittaa työ myös oman toiminimen kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Markus Nordberg, puh 0400926354 / markus.nordberg@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus sivujemme kautta osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi nykytilanteestasi ja aiemmasta työhistoriastasi tai liitä CV hakemukseesi. Haastatteluun kutsumme hakemusten perusteella jo haun aikana, joten älä jätä hakemista viimeiseen hakupäivään vaan toimi jo tänään!

Hae työtä

Kalusteasentaja, Kemijärvi, Lappi Kemijärvi

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 18.05.2021 – 04.07.2021

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Puusepän teollisuuden TES

Käsittelijä:

Markus Nordberg

yrittäjä, yksikönjohtaja +358 40 092 6354

markus.nordberg@go-on.fi