Ammattitaitoinen fileoija

Ammattitaitoinen fileoija

Kalaonni on parasta, mitä me Kalavapriikilla Kuopiossa tiedämme: armottoman laadukasta kotimaista kalaruokaa urbaaniin elämäntyyliin sopivassa, helposti lähestyttävässä muodossa. Loimme tuoteperheen ajatellen kaltaisiamme, nautinnonhakuisia mutta kiireisiä betonimeren markettikalastajia. Meitä kaikkia, jotka haluamme varmuudella lautasillemme puhtaita ja vastuullisesti tuotettuja makuelämyksiä.

Etsimme nyt asiakkaallemme Kalavapriikki Oy:lle ammattitaitoista kalan fileoijaa Kuopion tehtaalle!

Kalanleikkaajana työskentelet monipuolisissa työtehtävissä kalatuotteiden parissa. Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluvat kalan fileointiin liittyvät työtehtävät, sekä tarpeen mukaan myös muut kalanjalostukseen liittyvät työtehtävät kuten kalan ruodotus, varastointi ja pakkaustehtävät.

Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvät tiimityöskentelytaidot, hyvä fyysinen kunto, sekä elintarvikealan tuntemus.

 

 Toivomme hakijalta:

– Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

– Hyviä tiimityöskentelytaitoja

– Valmiutta fyysiseen työhön

– Hygieniapassia

– Joustavuutta työajoissa

 

Katsomme eduksi hakijalle:

– Oman auton käyttömahdollisuus

 Tarjoamme sinulle:

– Mukavat työkaverit ja työyhteisön tuen

– Kokoaikaisen päivätyön

– Ruokailuedun

Työ on tällä hetkellä pääasiassa arkisin tapahtuvaa päivätyötä (työvuorot sijoittuvat n. klo 05.30-15 välille), mutta mahdollisuus kahteen vuoroon siirtymiseen on, joten toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Kiireaikaan myös lauantaivuorot mahdollisia. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi työpaikan sijainnin sekä aikaisten aamuvuorojen vuoksi.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro millaista osaamista juuri Sinulla olisi meille tarjota. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja etsimme tekijää pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On henkilöstöpalveluiden HR-asiantuntija Maija Kallio numerosta 0405603013 (ma-pe 8-16) / maija.kallio@go-on.fi TAI HR-koordinaattori Juulia Pulkkinen 0401757224 / juulia.pulkkinen@go-on.fi.

Hae työtä

Ammattitaitoinen fileoija, Pirkanmaa, Pohjois-Savo Kuopio

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 20.06.2022 08:00 – 24.07.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Juulia Pulkkinen

HR-asiantuntija +358 40 175 7224

juulia.pulkkinen@go-on.fi