Kaivinkoneenkuljettaja, Viherrakenne J.Turunen Oy

Kaivinkoneenkuljettaja, Viherrakenne J.Turunen Oy

Viherrakenne J.Turunen Oy on vuonna 1992 perustettu maan- ja viherrakentamiseen erikoistunut yritys. Henkilöstö käsittää 6 – 12 henkeä joista kaksi ovat rakennusmestareita. He käyttävät työmaakohtaisia laatusuunnitelmia ja yritys on Infra ry:n ja Viheraluerakentajien jäsenyritys.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista KAIVINKONEENKULJETTAJAA Joensuun lähialueille.  

Toivomme, että olet ollut vastaavissa työtehtävissä jo kohtuullisen ajan aikaisemmin ja katsomme lisäksi aikaisemman osaaamisen 3D-mittalaitteiden käytöstä hyödyksi. Yleisesti haastavemmasta toimintaympäristöstä tullut näkemys ja kokemus ovat eduksesi, unohtamatta voimassaolevaa työturvallisuus ja/tai tieturvakorttia.

Työtehtävänäsi ovat kunnallistekniikan rakentaminen kaupunkiympäristössä. Lisäksi pääset käyttämään 3D-mittalaitteita yhtenä kaivinkoneenkuljettajan työvälineenä.

Työtä tarjotaan paikallisesti vakavaraisessa yhtiössä. Työmailla sinulla on aina olemassa runko ja tieto tulevista urakoista, eikä reissutyö kuulu työviikkoihisi vaan kaikki kohteet sijaitsevat maksimissaan 50 kilometrin säteellä Joensuusta.

Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan asiakkaan kanssa. Palkkaus ja työehdot pohjautuvat infra-alan TES:een, mutta palkkaus neuvotellaan asiakkaan kanssa sopimuksen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja haastattelemme hakijoitamme jo hakuaikana. 

Oletko kiinnostunut työllistymään Viherrakenne J. Turunen Oy:lla ?

Laita hakemuksesi heti oheisen linkin kautta tai kysy meiltä lisää. Tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä ja aloitusajankohta saadaan sovittua toiveidesi mukaiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-harjoittelija Enni Nykänen, p. 050 378 6785, enni.nykanen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Kaivinkoneenkuljettaja, Viherrakenne J.Turunen Oy, Pohjois-Karjala Joensuu

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 26.04.2022 – 27.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES, Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Enni Nykänen

HR-harjoittelija +358 50 378 6785

enni.nykanen@go-on.fi