Kaihdinasentaja

Kaihdinasentaja

Tampereen Markiisi Oy on merkittävä suomalainen markiisivalmistaja ja terassitarvikkeiden maahantuoja, jonka erikoisosaamista ovat rakennusten ulkopuoliset aurinkosuojaukset ja yritysilmeet. Yrityksen palveluksessa on 10 alan ammattilaista ja liikevaihto on n. 2,5 milj. euroa. Tampereen Markiisi tarjoaa yrityksille ja yksityisille kuluttajille laadukkaita kokonaisratkaisuja aina aurinko- ja sääsuojauksesta tilanjakajiin ja turvatuotteisiin. Lisätietoja www.tamar.fi

Oletko esimerkiksi varttuneempi tekijä, joka haluaa eläkepäivien piristykseksi tehdä 1-3 työpäivää viikossa tai etsitkö muusta syystä osa-aikaista asennustyötä? Tässä sinulle loistava tilaisuus!

Etsimme asiakkaallemme Tampereen Markiisi Oy:lle sivutoimista / osa-aikaista KAIHDINASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät ovat erilaisten kaihtimien asennustöitä Pirkanmaalla. Työkohteet pääasiassa yksityistalouksissa.

Toivomme hakijoilta:
•kokemusta asennustöistä tai kädentaitoa
•hyvää työmotivaatiota ja asennetta
•joustavuutta
•halua oppia alan ammattilaiseksi
•B-ajokorttia ja omaa autoa

Työ on kausiluonteista ja painottuu maaliskuun ja syyskuun välille. Talviaikaan töitä on tarjolla tilauskannan mukaan. Työtä tehdään parin kanssa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, heti sopivan tekijän löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen p. 0400 180 952

Hae työtä

Kaihdinasentaja, Go On Pirkanmaa, Pirkanmaa, Tampere

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 24.1.2019 – 24.2.2019

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Ninni Virolainen

HR- ja rekrytointiasiantuntija, SHL +358 400 180 952 ninni.virolainen@go-on.fi