Kahvilatyöntekijöitä Muurame Golf Oy:lle

Kahvilatyöntekijöitä Muurame Golf Oy:lle

Haemme asiakasyrityksellemme Muurame Golfin klubikahvilaan

KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ golfkauden ajaksi.

Muurame Golf tunnetaan tasokkaasta kentästään, jonka nuorekas ja rento ilmapiiri on tärkeä osa kenttäkulttuuria. Vahvuutena on aina iloinen henkilökunta ja ammattitaitoinen sekä ystävällinen asiakaspalvelu.

Klubikahvilan kahvilatyöntekijän toimenkuvaan kuuluu monipuoliset asiakaspalvelutehtävät, myytävien vitriinituotteiden esillelaitto, tarjoilu, klubin siisteydestä huolehtiminen sekä muut mahdolliset avustavat tehtävät.

Hakemamme kahvilatyöntekijät ovat iloisia asiakaspalvelijoita, joilta löytyy reipasta ja jämäkkää otetta työhön. Kahvilatyöntekijänä olet oma-aloitteinen ja joustava persoona, jonka hymy ei hyydy haastavimmissakaan tilanteissa. Motivaatiolla ja positiivisella tiimipelaajan asenteella pärjää pitkälle. Edellytämme sinulta hygienia- ja anniskelupassia sekä toivomme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. 

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen mielekkään työn lisäksi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät golfkauden loppuun syys-lokakuulle.

Alueelle ei pääse julkisilla, joten oma kulkuneuvo on työpaikan sijainnin kannalta lähes välttämätön, lähimmälle bussipysäkille on noin neljä kilometriä.

Oletko sinä etsimämme aurinkoinen asiakaspalvelija? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin käy jättämässä hakemuksesi meille Go Onin nettisivuilla. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Outi Räsänen, 044 334 6292, outi.rasanen@go-on.fi.

Hae työtä

Kahvilatyöntekijöitä Muurame Golf Oy:lle, Keski-Suomi Jyväskylä, Muurame

Työsuhteen muoto: Määräaikainen osa-aikainen

Hakuaika: 03.08.2022 – 21.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES