Kahvilatyöntekijöitä, Ice Cream House Pori

Kahvilatyöntekijöitä, Ice Cream House Pori

Porin Eetunaukiolla sijaitseva Ice Cream House on mittavalla terassilla varustettu terassikahvila. Olemme kaupunkilaisten kesäolohuone, jossa kaikenikäiset kaupunkilaiset viihtyvät varhaisesta aamusta myöhään iltaan. Lue lisää https://www.facebook.com/Ice-Cream-House-113977596802/

Etsimme KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ Ice Cream Houseen Porin Eetunaukiolle

Työpiste sijaitsee siis Porin käviksellä ja työajat sijoittuvat klo:10.00- 18.00 välille ja aukioloajoissamme on Suomen kesän sattuessa säävaraus. Työtehtävät kattavat kaikki kahvilantyöt tiskauksesta tuotteiden esille laittoon kassatyöskentelyyn ja tietenkin hyväntuuliseen asiakaspalveluun. Työtunnit ovat keskimäärin 20h viikossa/sovitusti. Vuorossa saattaa olla hetkittäin yksinoloa. Sinulla tulee olla hygieniapassi ja anniskelupassi on sinulle eduksi.

Tulet saamaan hyvän perehdytyksen, mutta toivomme silti, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Keittiökokemus ja/tai -koulutus katsotaan eduksi.

Edellytämme sinulta

  • Kokemusta vastaavista tehtävistä tai alan koulutusta
  • Loistavaa asiakaspalveluasennetta
  • Reipasta otetta työhön
  • Täysi-ikäisyyttä

Tarjoamme sinulle

  • Määrä-aikaisen työsopimuksen kesän ajaksi
  • Monipuolisen työn
  • Hyväntuulisen työympäristön
  • Vahvan ja toimivan tukiverkoston sekä organisaation taaksesi

Haemme määräaikaisia kahvilatyöntekijöitä ajalle 1.5-31.8.2022. Työ alkaa sopimuksen mukaan vappuna 2022. Tarjoamme sinulle monipuolisen, mukavan, vaihtelevan ja vauhdikkaan työtehtävän kahvilassamme. Työ on määräaikainen ja osa-aikainen.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana.

Kerro meille osaamisestasi tehtävään liittyen. Tässä tehtävässä työllistyt vuokratyösuhteeseen Go Onille ja saat Ice Cream Housen ihanan ja osaavan tiimin tuen työssäsi onnistumiseen. Työhösi saat hyvän perehdytyksen ja tukenasi on Go On Porin HR-tiimi. Täytäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa saat Go On Pori arkisin klo 9–16 p. +35844 980 2826 tai pori@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus

Hae työtä

Kahvilatyöntekijöitä, Ice Cream House Pori, Satakunta Pori

Työsuhteen muoto: Määräaikainen osa-aikainen

Hakuaika: 04.04.2022 16:00 – 31.05.2022 16:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Anne Koivu

yrittäjä, SHL +358 45 7874 5188

anne.koivu@go-on.fi