Kahvilatyöntekijä, Snowman world

Kahvilatyöntekijä, Snowman world

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna, ravintoloiden paikalliset herkut ja Snowman worldin talviaktiviteetit jäärakennelmien ympäröimänä eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Lue lisää: https://snowmanworld.fi/fi/ 

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii Snowman worldiin Joulupukin pajakylään Napapiirille kahvilatyöntekijöitä kaudelle 2022-2023!

Snowmanworld houkuttelee asiakkaita läheltä ja kaukaa ihastelemaan lumesta ja jäästä tehtyjä teoksia sekä riemuitsemaan lumiaktiviteeteista Pajakylän ytimessä. Snowman world on avoinna joka päivä klo 11-19. Kahvilatyöntekijän tärkempiä tehtäviä on tarjoilla asiakkaille kuumat ja kylmät juotavat parhaalla mahdollisella asiakaspalvelulla.

Edellytämme hakijalta suomen ja englannin kielen taitoa sekä aitoa halua palvella asiakkaat parhaalla mahdollisella tavalla alusta loppuun! Aiempi kokemus matkailu- tai ravintola-alalta on etusi.

Mikäli sinulla on oma auto käytössäsi, vuoroja on mahdollisuus tehdä myös Lehtojärven toimipisteessä. Työ alkaa 1.12.2022 ja päättyy käytettävyytesi mukaan joko 6.1.2023 tai 19.3.2023. Työvuoroja on arkena ja viikonloppuna aukioloaikojen mukaisesti. 

Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella. 

Hae työtä

Kahvilatyöntekijä, Snowman world, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 19.05.2022 – 25.07.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi