Kahvilatyöntekijä, Snowman world

Kahvilatyöntekijä, Snowman world

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus. Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/ sekä https://snowmanworld.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii Snowman worldiin Joulupukin pajakylään Napapiirille KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ kaudelle 2023-2024!

Snowmanworld houkuttelee asiakkaita läheltä ja kaukaa ihastelemaan lumesta ja jäästä tehtyjä teoksia sekä riemuitsemaan lumiaktiviteeteista Pajakylän ytimessä. Snowman world on avoinna joka päivä klo 11-19. Kahvilatyöntekijän tärkeimpiä tehtäviä on tarjoilla asiakkaille kuumat ja kylmät juotavat sekä ruokatuotteet parhaalla mahdollisella asiakaspalvelulla.
Edellytämme hakijalta suomen ja englannin kielen taitoa sekä aitoa halua palvella asiakkaat parhaalla mahdollisella tavalla alusta loppuun. Aiempi kokemus matkailu- tai ravintola-alalta on etusi.

Työ alkaa marraskuun lopussa ja päättyy käytettävyytesi mukaan joko tammikuun alussa tai kauden päättyessä maaliskuun lopussa. Työvuoroja on arkena ja viikonloppuna aukioloaikojen mukaisesti. Mikäli opiskelet, on myös keikkatyö mahdollinen, jolloin pystyt vaikuttamaan vuorojen määrään ja ajankohtaan.
Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Hae työtä

Kahvilatyöntekijä, Snowman world, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 26.05.2023 – 30.06.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi