Kahvilatyöntekijä, Loft Cafe & Snack Shop

Kahvilatyöntekijä, Loft Cafe & Snack Shop

Loft Cafe & Snack Shop on hurmaava kahvila keskellä Joulupukin pajakylää Napapiirillä. Kahvila on tunnettu ystävällisestä palvelustaan, miljööstään sekä tietenkin Napapiirin parhaista, kotitekoisista leivonnaisista! Kansainvälinen tunnelma, kattava kahvi- ja teevalikoima sekä kodikas miljöö kutsuvat pysähtymään ja nauttimaan hetkestä.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Loft Cafe & Snack Shopille kiireiseen talvisesonkiin KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ. Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, kestäen 31.3.2023 saakka. Työ voi olla osa-aikaista tai kokoaikaista, kerro hakemuksessasi millaista työmäärää etsit! Palkkaus sopimuksen mukaan, muissa työntekemisen ehdoissa noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta.

Etsimämme henkilö on joustava, vastuuntuntoinen ja ystävällinen asiakaspalvelija, jonka hymy ei hyydy kiireenkään keskellä. Asiakaspalvelun lisäksi tehtäviisi kuuluu muut kahvilantyöt, kuten tuotteiden valmistus ja kahvilan siisteydestä huolehtiminen. Aiempi kokemus kahvilatyöstä luetaan eduksesi. Edellytämme täysi-ikäisyyttä, hygienia- sekä anniskelupassia. Avustamme tarvittaessa asuntoasioissa. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työssä kulkemista.

 Napapiirillä sinua odottelee ihana tiimi ja yrittäjä, kansainväliset asiakkaat sekä loistavat tuotteet! Me Go Onilla olemme tukenasi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa, maksamme palkan kaksi kertaa kuukaudessa sekä meiltä saat myös valtakunnalliset ja paikalliset, monipuoliset henkilöstöedut.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antaa Go Onin Saara Nordberg, 0406562993 / saara.nordberg@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus sivujemme kautta osoitteessa www.go-on.fi . Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten varmista paikkasi ja jätä hakemus jo tänään! Muista kirjata hakemukseesi mistä tuntimäärästä olet kiinnostunut.

Hae työtä

Kahvilatyöntekijä, Loft Cafe & Snack Shop, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen osa-aikainen

Hakuaika: 23.01.2023 – 13.02.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö +358 40 656 2993

saara.nordberg@go-on.fi