Kahvilatyöntekijä, Loft Cafe & Snack Shop

Kahvilatyöntekijä, Loft Cafe & Snack Shop

Loft Cafe & Snack Shop on hurmaava kahvila keskellä Joulupukin pajakylää Napapiirillä. Kahvila on tunnettu ystävällisestä palvelustaan, miljööstään sekä tietenkin Napapiirin parhaista, kotitekoisista leivonnaisista! Kansainvälinen tunnelma, kattava kahvi- ja teevalikoima sekä kodikas miljöö kutsuvat pysähtymään ja nauttimaan hetkestä.

 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Loft Cafe & Snack Shopille KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ kiireiseen talvisesonkiin (joulukuu-maaliskuu). Työtunteja on tarjolla vähintään 90h/3vko, myös muu, pienempi tuntimäärä on mahdollinen. Kerro hakemuksessasi minkälaista sopimusta toivoisit. 

 

Etsimämme henkilö on joustava, pirteä ja ystävällinen asiakaspalvelija, jonka hymyn asiakas muistaa vielä kotimatkallaan. Asiakaspalvelun lisäksi tehtäviisi kuuluu muut kahvilantyöt, kuten tuotteiden valmistus ja kahvilan siisteydestä huolehtiminen. Aiempi kokemus kahvilatyöstä ei ole välttämätöntä, sinut perehdytetään työhön ja kahvin saloihin hyvin. Edellytämme hygienia- sekä anniskelupassia.  

 

Työntekemisen ehdoissa noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta, palkkaus sopimuksen mukaan.

 

Napapiirillä sinua odottelee ihana tiimi ja yrittäjä, kansainväliset asiakkaat sekä loistavat tuotteet! Me Go Onilla olemme tukenasi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa, maksamme palkan kaksi kertaa kuukaudessa sekä meiltä saat myös valtakunnalliset ja paikalliset, monipuoliset henkilöstöedut.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antaa Go Onin Saara Nordberg, 0406562993 / saara.nordberg@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus sivujemme kautta osoitteessa www.go-on.fi . Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten varmista paikkasi ja jätä hakemus jo tänään! Muista kirjata hakemukseesi mistä tuntimäärästä olet kiinnostunut.

Hae työtä

Kahvilatyöntekijä, Loft Cafe & Snack Shop, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen osa-aikainen

Hakuaika: 26.09.2022 – 26.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö +358 40 656 2993

saara.nordberg@go-on.fi