Jauhemaalari

Jauhemaalari

Asiakkaamme on suomalainen innovatiivisten julkisivujen pintarakentaja, joka suunnittelee, valmistaa ja toteuttaa vaativia arkkitehtonisia pintoja useita materiaaleja yhdistellen. Ratkaisuja käytetään esimerkiksi asemilla, asuinrakennuksissa, julkisissa rakennuksissa, kauppakeskuksissa, pysäköintihalleissa ja toimistorakennuksissa. Valmistusmateriaalina toimivat ensisijaisesti alumiini ja ruostumaton teräs.

Nyt etsimme asiakkaan toimipisteeseen Tuusulaan,

JAUHEMAALARIA

vakituiseen työsuhteeseen

Toivomme hakijalta kokemusta:

  • teollisuusmaalauksesta (erityisesti pulverimaalauksesta)
  • manuaalisesta maalauksesta
  • maalausprosessista ja sekoittamisesta
  • auttavaa suomen kielen taitoa, englannin kieli katsotaan eduksi

Työ on 2-vuoro työtä.

Hakemamme henkilö on yhteistyökykyinen ja laatutietoinen. Teet läheistä yhteistyötä tuotannon työntekijöiden sekä erityisesti lähettämön kanssa. Suoritat työssäsi laadunvalvontaa ja olet viimeinen lenkki tuotannossa ennen tuotteiden pakkausta ja tuotteen lähettämistä asiakkaille.

Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa yrityksessä ja kouluttaa työntekijöitä tarpeen mukaan. Tuotteet ovat laadukkaita ja alumiinirakentamisen huippua. 

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi , työ alkaa heti sopivan ehdokkaan löydyttyä ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

 Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan Jussi Reilin +358 50 525 9153, jussi.reilin@go-on.fi tai Maarit Halonen +358 44 084 5556,  maarit.halonen@go-on.fi

Hae työtä

Jauhemaalari, Uusimaa Tuusula

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 19.05.2023 – 07.06.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan