Jatkojalostuksen työntekijöitä, Veljekset Vaara

Jatkojalostuksen työntekijöitä, Veljekset Vaara

Olethan oma-aloitteinen ja reipas työntekijä. Etsit töitä vuodelle 2022 tai pidemmäksi aikaa. Me etsimme sinua!

Haemme asiakasyrityksellemme Veljekset Vaaralle Tervolaan työntekijöitä jatkojalostukseen vuodelle 2022. Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja ammatillisista kiinnostuksen kohteistasi, niin etsimme sinulle sopivan työtehtävän.

Vaara-konserni on lappilainen perheyritys, joka 38 miljoonan liikevaihdollaan työllistää noin 100 henkilöä Tervolan Puupuistossa. Veljekset Vaara Oy, Vaaran Metsä Oy ja Vaaran Palkki Oy muodostavat kasvavan ja kehittyvän yrityskonsernin, joka hallitsee koko puunjalostusketjun metsästä hirsiksi ja maalatuiksi ulkoverhoustuotteiksi. Vaara-konsernin arvot ovat elinvoimainen ja vastuullinen, luotettava sekä yhdessä menestyvä.

Työt ovat erilaisia saha- ja puuteollisuuden työtehtäviä jatkojalostuksen puolella. Perehdytämme sinut työtehtäviin, joten aiempaa työkokemusta ei vaadita. Eduksi katsotaan aiempi teollisuuden, rakennusalan, pintakäsittelyn tai kunnossapidon osaaminen sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Tärkeintä meille on kuitenkin se, että sinulla on aito kiinnostus alaa kohtaan ja olet motivoitunut oppimaan uutta.

Työtä on tarjolla maalaamon ja höyläämön linjastoilla. Linjastot ovat pitkälle automatisoituja. Työsuhteet ovat aluksi määräaikaisia. Myöhemmin sinulle voi avautua mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Teollisuuden kausityöntekijä: Haluaisitko työskennellä meillä myös tulevissa sesongeissa? Tarjoamme sinulle mielellämme mahdollisuuden palata lämminhenkiseen ja kehittyvään tiimiimme myös tulevina vuosina. Voit käydä välillä vaikka opiskelemassa tai työskentelemässä Lapin matkailusesongissa, mutta olet aina tervetullut takaisin. Mikäli olisit kiinnostunut työskentelemään talvisin matkailusesongissa ja kesäisin Tervolassa, mainitsethan tästä hakemuksessasi.

Toivomme sinulta:
– Hyviä tiimityöskentelytaitoja
– Vuorotyövalmiutta
– Tarkkuutta ja tavoitteellisuutta työtehtävissäsi

Tarjoamme sinulle:
– Mielenkiintoisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa
– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
– Go Onin tuen ja laajat henkilöstöedut työsuhteesi ajan
– Mahdollisuuden nopeaan työllistymiseen
– Mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen

Haluamme yhdessä tukea työntekijöitämme ja tarjota heille viihtyisän työympäristön, johon on joka päivä mukava tulla töihin.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae työtä

Jatkojalostuksen työntekijöitä, Veljekset Vaara, Lappi Tervola

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 09.05.2022 – 29.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Mekaanisen metsäteollisuuden TES

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi