Järjestelmä- ja automaatioinsinööri

Järjestelmä- ja automaatioinsinööri

Enerva tarjoaa tehokasta infraverkkojen valvontaa ja kunnossapitoa. Uudenlainen palveluratkaisumme turvaa verkkojen toimintaa ja häiriötöntä energianjakelua asiakkaillemme. Enerva on maakunnallinen yhtiö, jonka omistavat infrapalveluita tuottava Elvera Oy sekä sähköverkkoyhtiöt Järvi-Suomen Energia Oy, Kymenlaakson Sähköverkko Oy ja Lappeenrannan Energiaverkot Oy.

Tule mukaan kehittämään kanssamme tulevaisuuden palveluyritystä, joka turvaa merkittävää osaa Suomen sähkönjakelusta! Haemme ammattitaitoiseen ja kasvavaan joukkoomme vahvistukseksi

Järjestelmä- ja automaatioinsinööriä

Tehtävässäsi osallistut Enervan valvomien infraverkkojen operatiivisten järjestelmien (mm. SCADA), verkostoautomaation ja tietoliikenteen ylläpitoon, tietoturvaan ja kehittämiseen. Toimit yhteistyössä laajan kumppanuusverkostomme sekä Enervan omien ja asiakkaidemme asiantuntijoiden kanssa. Työhösi kuuluu verkon valvontajärjestelmien toiminnan ja käytettävyyden varmistaminen, uusien automaatiolaitteiden käyttöönotto sekä uusien automaatioratkaisujen kehittäminen. Sinulla on halutessasi mahdollisuus osallistua myös verkonvalvontaan.

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa, hyviä yhteistyötaitoja sekä vahvaa halua kehittää itseäsi, työtäsi ja toimintaympäristöäsi.

Hakijalta odotamme:

  • Soveltuvaa tekniikan alan korkeakoulututkintoa.
  • Hyvän suullisen ilmaisun lisäksi sujuvaa kirjallista raportointikykyä suomen kielellä.
  • Teet sujuvasti yhteistyötä eri tehtävissä toimivien työkavereidesi ja sidosryhmiemme kanssa.

Tehtävässä menestymisessä auttaa ja hakijan eduksi luetaan:

  • Näyttö osaamisesta sähkö- tai muiden infraverkkojen kaukokäyttö- ja automaatiojärjestelmien parissa työskentelystä.
  • Sähkönjakelutekniikan perusteiden tunteminen, sähkö- tai automaatioalan tutkinto on erityinen etu.
  • Englannin kielen osaaminen. 

Sinua odottavat mielenkiintoiset työtehtävät modernissa ja konseptiltaan uudenlaisessa yrityksessämme, jonka toiminnan ylläpitoon ja kehittämiseen pääset osallistumaan. Saat työkavereiksesi toistakymmentä käytön ja kunnossapidon sekä niihin liittyvien järjestelmien ammattilaista. Pystyt vaikuttamaan omaan työnkuvaasi osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, kilpailukykyisen palkkauksen ja kattavat henkilöstöedut. Enervalla huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista ja työssä viihtymisestä – tästä yhtenä todisteena on henkilöstökyselyssä esiin noussut hyvä yhteishenki. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Toimipaikkasi sijaitsee Mikkelin modernissa käyttökeskuksessa.

Rekrytointikumppanina toimii Go On Mikkeli ja lisätietoa tehtävästä sekä rekrytointiprosessista antavat Go On Mikkelin yksikönjohtaja Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai HR-päällikkö Anna Orava puh. 044 585 9886.

Lisätietoja yrityksestä ja tehtävästä antaa Enervan toimitusjohtaja Petri Pelli puh. 050 372 4344. Soittoajat: to 23.9.2021 klo 10-12 ja ti 28.9.2021 klo 14-16.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera 30.9.2021 mennessä ohessa olevasta linkistä tai osoitteessa www.go-on.fi.

Hae työtä

Järjestelmä- ja automaatioinsinööri, Etelä-Savo Mikkeli

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 15.09.2021 – 30.09.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Juuso Kangaskorpi

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 40 585 9885

juuso.kangaskorpi@go-on.fi