Isännöitsijä, TiKo Isännöinti Oy

Isännöitsijä, TiKo Isännöinti Oy

TiKo Isännöinti Oy on paikallinen, palveleva isännöintitoimisto, joka isännöi asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä Lahdessa ja ympäryskunnissa. Olemme yksityinen sataprosenttisesti lahtelainen ja joustava työnantajataho. Toimistomme sijaitsee Lahden ydinkeskustassa Vesijärvenkatu 11:ssa. Toimintaperiaatteenamme on tehdä asioita nykyaikaisesti, ketterästi ja tiiminä toisiamme tukien, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun. Tutustu lisää: tikoisannointi.fi

Toiminnan kasvaessa haemme Tiko Isännöinti Oy:lle suorarekrytointina Isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat nimettyjen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden asioiden laadukas hoitaminen yhdessä hallitusten jäsenten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Toivomme hakijalta isännöinnin ammattitutkintoa sekä aiempaa työkokemusta alalta. Innokkaalle, tulevaisuuden ammattilaiselle tarjoamme tarvittaessa mahdollisuuden suorittaa isännöinnin ammattitutkinnon työn ohessa, jolloin esim. taloyhtiöympäristön tuntemus sekä rakennusalan kokemus on eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Myös sujuvat IT-taidot ja hyvä organisointikyky ovat tehtävässä tarpeen.

Tarjoamme viihtyisät työtilat Lahden keskustassa, mahdollisuuden etätyöhön ja joustavat työajat. Työssä viihtyminen on meille tärkeää, niinpä ammattitaitoiset ja mukavat tiimikaverit ovat aina tarvittaessa tukena.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Valitun henkilön työsuhde solmitaan suoraan TiKo Isännöinnin kanssa.

Mikäli voisit olla etsimämme henkilö, jätäthän pian hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelemme jo hakuaikana.

Rekrytointia hoitaa Go On Lahti. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-päällikkö Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 044 768 0860

Hae työtä

Isännöitsijä, TiKo Isännöinti Oy, Päijät-Häme Lahti

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 12.05.2022 – 26.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Jelena Alkunen

HR-päällikkö, SHL +358 44 768 0860

jelena.alkunen@go-on.fi